banner2

 Dinimizin adı İslam.Allah indinde hak Din İslam dinidir. Bu Dinin sahibi her şeye gücü yeten kuvvetve kudret sahibi Allah'tır. Bu Din yani islam Dini son ilahi Dindir. Yahudilık ve Hıristiyan'lık ilahi Dinler olup, İslam Dininin gelmesiyle bu Dinler lağv edilmiştir. 

Yahudi ve Hıristiyanlar sözde hak Dinlerini tahrip etmişlerdir. (Bozmuşlar) Gerçek yahudilik ve Hıristiyanlık kalmamış,bu isimlerle müsemma olanlar, Şirk bataklığında yüzmektedirler. Gerçek, bozulmamış Yahudi ve Hıristiyanlık'ta da helal ve haramlar vardır.

Bugün sözde Süper güç addedilen Amerika ve Avrupa, nesli bu tahrip edilmiş inanç nesli ile türemiştir. Sözde medeniyeti de, tahriplidir. Acı olan, bu mimsiz, tahrif edilmiş medeniyete özenmektir.

Ülkemizde bunların korolarına katılmak için Avrupa birliği bakanlığını kuranlarıda unutmamak tarihi bir görevdir. Sadece bu mu? Avrupa Birliğine girelim diye Zinayı suç olmaktan çıkaranlar,İstanbul sözleşmesini Kanunlaştıranlarıda,daha neleri bir avrupa sevdası uğruna din dışı ne varsa alnı secdelilerce çıkarıldıklarını bilmekte, Dini bir görevdir.

Şimdide Diyanet Reisimiz Zinanın afetlerinden, neslin bozulmasından bahsediyor. Zina severler ise hopluyor. Sayın Başkanı bir vatandaş olarak kutluyor ve destekliyorum. Sayın Başkana ve ulvi Dinimize saldiranları da kınıyorum. Bu konuları çok yazdık. Kadim aile yuvamız yıkılıyor nesil bozuluyor. Geçte olsa hayırlı eylem ve soylemleri destekliyorum.

Özendiğimiz sözde süper güçleri, Korona virüsle bunların, takke düştü kelleri açık görülmüştür. İnsana verdikleri  değer her akşam ekranlarda ifşa edilmektedir. Bu nesli tükenmişlerin ne diriye, nede ölüye saygıları yoktur. Bizim Müslümanlar olarak, tek dişi kalmış bu canavarlardan alacağımız zırnık bir şey yoktur. Vereceğimiz ise sonsuzdur. Zaafımız da tam buradadır.

İnsanın Neslini aklını, Malını, İnanç ve degerlerini korumak yönetenlerin asli görevleridir. özendiğimiz Aşık olduğumuz batı da bu saydıklarım yoktur. Batıda aile mefhumu bile kalmamış İnsanlık bir kurtarıcı arıyor. Bu kurtarıcıda Müslümanlardır. Ne yazık ki, Müslümanlar iç ve dış meselelerini bitirememiş, faydasız şeylerle boğuşuyorlar. Bir virüsle İslam gündem maddesi olmuştur. Bunu iyi değer lendirmek lâzım.

Düne kadar İslama savaş açanların sokaklarında,caddelerinde İslam'ın sağlıkla ilgili tavsiyeleri afişlerle yankılanıyor. Yapacağımız! Uydurulmuş Dinle değil, İndirilmiş Dinle amel etmektir. Önce Müslüman (Teslim olmak) Sonra Gerçek İman, daha sonra ihsan ve Takva ile kuşanmaktır. Bu ilkelerle ancak nesiller ifsattan kurtulabilir.
Vesselam....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.