banner2

Her insan kalu beladan, akıl baliğ oluncaya kadar İslam fıtratı üzerine yaratılmıştır. Akıl büyük bir nimet olduğu için,İnsanoğlu iyiyi kötüyü, doğru ile yanlışı, Hak ile batılı ayırt etmede, kabul edip etmemede ser best bırakılmıştır.

Bu inanıp inanmamada bizi ilgilendiren Müslümanlardır.İnanmayanın, Namaz, Oruç, Cami, Cemaat, Bayram diye bir derdi yok ki, Ramazan Ayında Camilerimiz kapalıda olsa, biz Müslümanlar için evimizin her yanı, bağ bahçemizin,  hatta sokak ve Caddelerimizin her tarafı bizim için Camidir.

Nerede isek seccademizi serer, Namazımızı kılarız. Camilerde eda edilmeyen teravih Namazını da evimizde eda eder. Okunmayan Kuran'ı da Bu saydığım mekanlarda okur,  duamızı da yaparız. Hemde daha ihlaslı. Camiler açıkken kabe dahil, Ramazan ayında inen Kur’an okunur, fakat kuran ne diyor. Anlatılmazdı. İsyan bayrağını çeken dünya severler ise, bilim kurulundan Oruç tutulursa korona virüs için insan bünyesi zayıflar,Hastalık riski dahada çoğalır diye, Din Diyanetten değil,oruç tutulmasın diye Sağlık bilim kurulun 'dan çıkış ve fetva bekliyorlar.

Burasi Türkiye her şey olabilir. Pavyonu, Seks köleliği mekanları kapanan, Zina buluşma Apartları olan, Şimdi sekteye uğrayan, Kozmetik tüketim alanları kapanan,  güzellik salonlar'dan mahrum kalan eblehler biz bu zevklerimizi evlere, mahallelere taşırız diyorlar bu işi başlamışlar bile, uyuşturucu içinse mekana bile gerek yok. Bu yolda olanlara Allah hidayet versin Ramazan ayı geldi, geliyor diye Cennet bileti satanlar yine piyasada, Bu konuyu fazla deşmeden,  Fitre, Zekat, hayır hasenatlar kişinin kendisi nakdî olarak fakirlere verilirse en hayırlısıdır. Hele bu kadim emirler,sosyal dayanışmalar siyâset şovuna dönüşürse vay bizim halimize...

Bunu tüm görüşler için söylüyorum. Rahmetli şehit Seyyid KUTUP'un Dediği gibi "İslam açık büfe değildir. Sadece istediğini seçip alma hakkına sahip değilsin! Ya İslam'ın tümünü alın, Ya da onu terkedin..!”  Ne güzel ibare...  Seyyit KUTUB’a Şehit Mücahit derken, Doğduğu, büyüdüğü yerde ki, Allahlık taslayanların yöneticileri ise ona Terörist diyorlar. böylesi bir dünyada yaşıyoruz. Cüceler yüce, yücelerin Cüce sayıldığı bir dünyada huzur olurmu?  Eve kapandığımız için Telefonumuz çalınca sevinç çığlıkları atıyoruz. Bir arkadaş telefonla beni aradı hal hatırdan sonra, hocam sana bir duyurum var dedi tanıdıklara ilet... Neymiş, lezbiyenler, homoseksüelciler, anlayacağınız Nikahsızlar bir dizi hazırlamışlar bizi bozmak için Ramazan'ın başlangıcında yayına koyacak gençlerimizi ifsat edecekler ey vah dedim.  Cevabını şöyle verdim. Bunlara bu özgürlülüğü veren kim? Batmış bitmiş AB. kriterlerine uyum yasalarını çıkaranlar kim? Deyince arkadaş haklısın dedi. Bizler hep hırsızı arsızı suçlamışız. Ev sahibinin hiç mi yok suçu? Kim ne yaparsa yapsın. Allah'ın dediği olur. Helal belli haram bellidir. Helali haram,Haramı helal sayanlarda belli, Bu mübarek ve sıkıntılı günlerde evlerimiz Camilerimiz, medreselerimiz olsun. Mevlam bu belayı def etsin,Vebadan ölenlere  Allah Rahmet eylesin. Cephede düşmanla savaşan Sağlık çalışanlarına Allah güç kuvvet versin. Ramazan Ayı ve öldürücü hastalık Uyanışımıza vesile olsun.
Vess lam....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.