banner2

Tarih zalim ve mazlumlarla doludur. Dünya hayatında kim çalışırsa Mevla ona verir. Müslüman’ın çalışma alanı çok dardır. Müslüman vahiy kültürüne bağlıdır. Her şeyi akılla çözemez. Aklın yanılma payı çoktur. Müslümanın değer yargıları bellidir. Ümmet şuurunda olmak, Dinin hâkimiyeti için çalışmak, İyilikleri yaymak, kötülüklerle mücadele etmek, hayatın tüm alanlarında cihat şuurunda olmak demektir. Bunun dışında beşeri, batı, batıl söylemlerle insanları kandırmak, coşturmak, makamlar elde etmek balon misali bir gün patlamaya mahkûmdur. Ümmet neye layıksa öyle idare edilir, başına kendilerine benzerler başa geçer ilahi ikazdır. İslam coğrafyasında ki halk ve liderleri ortada, olanlar ilahi adaletin tecellisidir. Müslüman’ın ayağına bir diken batıyorsa aynaya baksın. Müslüman kusurum nedir diye?

 Müslüman bugün mazlum ise, mazlumun ahı yerde kalmaz. Zalim bugün kudurmuşsa mazlumun zilletindendir. Sayın ERDOĞAN İstanbul Büyükşehir belediye başkanı iken, yere göğe sığdırılmazdı, bir şiir okuduğu için cezaevini boyladı. Zalim taraftarı yazarlardan bazıları Muhtar bile olamaz dediler. Bu kafa ile Sayın Erdoğan’ı üç dönem Başbakan, bir dönemde Cumhurbaşkanı yaptılar ne kadar sevinsek azdır. Batıya iman edenler, demokrasi, laiklik havarileri sizi tebrik ediyorum, Bir İmam hatipli, irticacı, yobaz Muhtarlığa reva görmediğiniz Sayın ERDOĞANI T.C. 12. Cumhurbaşkanını yaptınız ben asıl sizi tebrik ediyorum sağ olun var olun. Söylemlerinize aynı tonda devam edin 14 Parti ve yandaşlarla yan yana geldiniz Çatı aday gösterdiniz, çatınız uçtu, Muhtar olamayana karşı çakıldınız. Sizi tekrar tebrik ediyorum.12 Eylül kanlı darbeyi organize ettiniz beceremediniz, 28 Şubata oynadınız sınıfta kaldınız. Paralel yapıyı oluşturdunuz ne istediler de vermedim dedirtiniz. Yine beceremediniz. Paralel yapıyı uçan kuşlar gibi uçurdunuz. Gezi olaylarını devreye koydunuz geri zekâlı oldunuz, Ergenekon, balyoz, anonim şirketini kurdunuz iflas ettiniz. Hep Sayın ERDOĞAN’A Çalıştınız zirveye taşıdınız bunun için halk size minnettardır.

Siyasetinizde hep çözümsüzlük zirvede oldu halkta sizi hep sandıkta boğdu. Halkla iş yapacaksanız ön yargılarınızı bırakın, halkla alay etmeyin atalarımız demişler el mi yaman bey mi yaman görülüyor ki halk yaman masa başı siyaset bitmiştir. Sayın ERDOĞAN’I MURSİ gibi yapmak istediniz. Kazdığınız kuyulara kendiniz düştünüz. Halk iradesine saygınız varsa Tahammül edin, işin başında hemen sırıtıyorsunuz. Sayenizde Sayın ERDOĞAN % 52 oy almışsa bu sizin zaferinizdir. Ben başta sizi sonra Sayın ERDOĞAN’I Tebrik ediyorum. Bazı kardeşlerimiz aşırı derecede Sayın ERDOĞAN’A saldırıyorlar, bazıları da aşırı derecede göklere çıkarıyor bu iki algıyı da yanlış buluyorum. Ahır zaman Peygamberini dinleyelim “ALLAHIM HİLEKÂR DOSTTAN SANA SIĞINIRIM O DOST Kİ, İYİLİKLERİMİ SETREDER(KAPATIR) KÖTÜLÜKLERİMİ İSE POSTACI GİBİ YAYAR” Bir insan tam iyi veya tam kötü olamaz ölçümüz bu olmalıdır. Bizim düşmanımız! Sistem, rejim, düzen İçki Fabrikasının üretimi olmalıdır. Fabrikanın başına ben oturursam çok iyi Sayın ERDOĞAN oturursa çok kötü düşüncesi yanlıştır. Bizler içki fabrikasına üretimine karşı olmalıyız başındakine değil. İslam birliği kurulacakmış kiminle Sisi ile mi? Eset ile mi? Kral Abdullah ile mi? Ruhani ile mi? Maliki ile mi?  Önce halk bu şuurda değil bırakın liderleri. Serbest bırakılırsa bu halk sözde de olsa mazlumun yanındadır. İster beğeninin ister beğenmeyin.

Ülkemizde İlk olarak halkın doğrudan seçtiği Cumhurbaşkanı seçimi oldu. Fikir bazında bu seçime halk seçimi de denmez. Adayları halk seçmedi ki, adayları vitrine partiler koydu. yersin yemezsin budur dediler. Buna halk seçti denmez. Ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yemesi gibi bir şey oldu. İyi şeylerin başlangıcı olabilir. Zalime karşı olmak mazlumun yanında olmak insanlık görevidir. İnsanı vezir de rezil de eden inancıdır. İnsaf gözlüğünü takmak her kesin görevidir. Muhtar olamayanı Cumhurbaşkanı yapanları alkışlıyorum... 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.