banner2


Bir kaç gündür sosyal medyada kadınlar konuşuluyor, yazılar yazılıyor, mesajlar yayınlanıyor, nutuklar atılıyor. Kadınla ilgili alanı mayın tarlasına benzetiyorum. Çünkü bu alan mahrem bir alan dokunulmazlığı var. Kadın ve erkeklerin  Anneleri Hz.Havva Babaları ise Hz.Ademdir.

iki cinste eşref-i mahlukattır. İlim hem kadın hem de erkeğe Farzdır. Fıtrat olarak ikisi degişkendir. Olan bitenler fırsatla ilgilidir. Fıtratla oynarsanız içinden çıkamazsınız. islamin erkek kadına bakışı tarifi kitap ve sünnette mevcuttur.

365 günde bir gün kadınlar gününü kutlamak sevgisizliktir müslüman kadın olsun erkek olsun her gün sever. Kapitalizmin emici hortumlarından biride günlerin belirlenmesi (Sevgililer, Babalar, Analar yeni icat birde doğum gunleri) Bu günlerin hepsi batı ve batıl uyduruklardır. yani günler bahane vurgunlar şahane, Kadınlar öldürülüyor, şiddete maruz kalıyor. Öncelikle kadını öldürmek şiddet uygulamak dövmek barbarlıktır cahiliye adetlerindendir.

Kadına her türlü siddeti lanetliyorum.

Kadın Annedir.Sefkat kahramanıdır. Evin içişleri bakanıdır. Çocuklarının ilk öğretmenidir. Bir örnek Hz.Aişe annemiz anlatıyor. Allah resulü küpten bir tas su alır. Kendisi içmeden hanımlarına döner sizden su içen var mı? evet desek önce suyu bize verirdi. Asrımızda eşler arasın da bu durum olursa erkek karı kabrağı olur. bu hal cahiliye adetidir. Kim kadını bir meta gibi görüyor, mevki, makam, siyasetine alet ediyorsa en basit ifadeyle bedbahttır. Namerttir.

Edep haya acıma, merhamet, sevgi, saygi, sadece kadında aranıyorsa yanlıştır. Bu meziyetler hem kadın hem erkekte olmalıdır. Kadın zina yaparsa fahişe, erkek yaparsa kahraman oluyorsa bu yine bağnazlık ve cahiliye adetidir. zina yapanın ikiside zanidir.Cezalarıda aynıdır.

Aile yuvalarımızı AB  hürmetine sözleşmelerle bozanlar büyük vebal altındadır. Destekleyen oy verenlerde suç ortaklarıdır. Zinayı serbest bırakanlar sözleşmelerle nikahsızlığı teşvik edenlerin şi kayete hakları yoktur.

Kadın haklarını bir gün kutlayanlara bir kaç soru Irakta, Suriyede, Libyada, Filistin'de, mısır'da, Maymarda,Yemende, Doğu Türkistan'da milyonlarca kadın ölüm Yoklukla boğuşurken, iffetleri kirletilirken, dul yetim kalır ken ayni cistensiniz bir gün bunlar için bir eyleminizi görmedim.

ikinci soru nikaha, Doğurganlığa nasıl bakıyorsunuz. kısacası kadın üzerinden bir ifsat hareketi var. Uyanık olun Anne, büyük Anne, teyze,hala, abla, bazılarına bol geliyor. Bir genç kadın can benim vucut benim istediğimi özgürce yaparım diyor. Işin püf noktası budur. Eli öpülesi Annenin anneliğini yıkmaya çalışanların elleri kırılsın. Kadına uzanan eller felç olsun..

Kadına pozitif ayrımcılık Kadının beyanı esastır. Alnı secdeli belediye Başkanlarının övndükleri Kadın sığınma mekan ları kadın şiddetine deva olmadı.Demek bir sakatlık var. Çözüm hainlerce gericilik addilen Dinin ilkeleridir....Vesselam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.