banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor ak parti Urfa Haber Urfa

Urfalılar Emre Aydın’la Coştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı sosyokültürel etkinlikler kapsamında yaz konserlerine ara vermeden devam ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde Mustafa Ceceli’yi Şanlıurfalılarla buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bu kez Emre Aydın’ı kente getirdi.

Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi önünde düzenlenen konser alanı saatler öncesinden dolmaya başladı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konser alanında bazı vatandaşların aileleri ve çocuklarıyla geldiği gözlemlendi.

Yaklaşık iki buçuk saat sahnede kalan başarılı sanatçı Emre Aydın sevilen şarkılarını Şanlıurfalılar için seslendirdi. Hoşça kal, Beni Vurup Yerde Bırakma, Son Defa, Sen Beni Unutamazsın gibi eserleri seslendiren sanatçıya hayranları hep bir ağızdan eşlik etti.

Alanı dolduran yaklaşık 30 bin kişi cep telefonlarının fenerlerini açması ise adeta görsel bir şölen oluşturdu. Drone kamerası ile anbean kayıt altına alınan konsere katılan vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Şanlıurfa’nın çok güzel olduğunu ifade eden ünlü sanatçı Emre Aydın bizi siz Şanlıurfalılarla buluşturan Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.