banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

TİNGADER ANKARA ŞUBESİ KURULDU

TİNGADER (Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği) Genel Merkezi’nin destek, teşvik ve katkılarıyla TİNGADER Ankara Şubesi kuruldu. Türkiye’nin birçok ilinde ve Avrupa’da şubeler açan TİNGADER, Türkiye’nin başkenti, kalbi, merkezi ve tüm yolların kesiştiği Ankara’da şube açtı.
Ankara Şubesinin Kurucu Başkanı Habip Çadırcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “TİNGADER Genel Merkezi’nin destekleriyle Ankara Şubesini kurduk. Kendilerine bu görevi bana tevdi ettikleri için teşekkür ediyorum. Derneğimiz, sivil toplum faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini ayrıca internet gazeteciliğinin erişebilir olmasını bu meslekle uğraşanların her türlü sosyal güvenceye kavuşması için gerekli işlemlerin yapılmasını sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek amacı ile kurulmuştur. Amacımızın gerçekleştirilmesi için ihtiyaç duyulan ve kanunların yasaklamadığı, yasal çerçeve içinde her türlü faaliyette bulunmak için gayret göstermeye çalışacağız. Derneğin amacı ile ilgisi bulunan ve kanunlarla yasaklanmayan alanlarda, diğer dernek, vakıf, sendika ve benzeri sivil toplum kuruluşlarıyla da işbirliği yapmayı düşünüyoruz.” dedi.
Başkan Çadırcı, Ankara’da faaliyet gösteren başta basın ve medya kuruluşları olmak üzere tüm Ankaralı hemşerilerini TİNGADER Ankara Şubesi’ne beklediğini sözlerine ekledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.