banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Teşkilat dizisine taze kan! Kurtlar Vadisi'nin yıldız ismi diziye dahil oldu!

   
Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen her bölümüyle fırtınalar estiren Teşkilat yeni bölüm ile seyirciyi ekran başına kilitlemeyi yine başardı.
   
Yargı dizisinde her bölümdeki heyecan ve aksiyon dolu sahneler günlerce konuşulmaya devam ediyor.
   
Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Nihat Altınkaya, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav gibi başarılı isimlerin rol aldığı Teşkilat dizisinde bomba bir gelişme yaşandı.
   
Teşkilat dizisinin yeni bölümünde Serdar ve Zehra arasında yaşananlar geceye damga vururken bir dönem Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol alan bir isim dizinin kadrosuna dahil oldu.
   
Son bölümde heyecan ve aksiyon dolu sahnelerin yine zirvede olduğu Teşkilat dizisinin kadrosuna katılan usta oyuncunun geçmişte oynadığı rol ise seyirciyi şaşkına çevirdi.
   
Bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Borsacı Barış rolüyle seyircinin karşısına çıkan Ercan Eker Teşkilat dizisine dahil oldu.
   
Teşkilat dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan başarılı oyuncu Maskeli rolüyle seyircinin karşısına çıktı.
   
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Borsacı Barış karakterinin en dikkat çeken sahnesi ise Polat Alemdar ile olan sahne idi.
   
Polat Alemdar Borsacı Barış’ın ofisine gelip bir süre konuştuktan sonra Borsacı Barış’ın parmaklarını kesmişti.
   
Reyting yarışında iddiasını sürdüren ve yeniden yükselişe geçen Teşkilat dizisinin yeni bölümlerinde seyirciyi başka sürprizler de bekliyor olacak.

Ercan Eker kimdir?

Ercan Eker Devlet tiyatro sanatçısı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Peki kaç yaşında? hangi dizilerde rol aldı? kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

1968 yılının Temmuz ayında dünyaya gelen Ercan Eker’in burcu Yengeç’tir. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olmuş, günümüzde Ankara Devlet Tiyatrosu bünyesinde sanat yaşamını sürdürmektedir. Ayrıca Ankara Çankaya’da Sineset Akademi’de Diksiyon eğitimi, dersleri vermektedir. Shakespeare Zorda, Venedik Taciri, Joko’nun Doğum Günü ve Reis Bey sahne aldığı bazı tiyatro oyunlarıdır.

2006 yılında Hisarbuselik dizisinde Bakkal olarak rol almıştır. Deniz Yıldızı, daha sonra Kurtlar Vadisi Pusu’da Borsacı Barış, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nde Ertan, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide ise CIA Şefi olarak yer almıştır.

Yaşantısını Ankara’da sürdüren usta oyuncu’nun aslen nereli olduğu ve doğum yeri ile ilgili bilgilere maalesef ulaşılamamıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.