banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Tatlıses, ‘Yaylalar Türküsü’nü Afrin’e uyarladı VİDEO

Hatay Oğulpınar Hudut Karakolu ziyaretinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletlerin imtihan dönemleri vardır. Türk milleti de işte böyle bir imtihan döneminden geçiyor. Bugüne kadar sergilediğimiz birlik, beraberlik ve dayanışma ile bu imtihanı başarıyla veriyoruz. Türk milleti son örnekleri Çanakkale’de, İstiklal Harbimizde görülen tarihî bir kenetlenme içindedir. Belli kesimler tarafından yapılan onca itibar suikastına, haydutluğa rağmen sanatçılarımız ve sporcularımızın buradaki varlığı dahi kenetlenmenin işaretlerinden biridir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Oğulpınar Hudut Karakolu’nu ziyaret ederek Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan askerlerle bir araya geldi.

“MEHMETÇİKLER ZEYTİN DALI HAREKÂTI’NDA DESTAN YAZDI”

Zeytin Dalı Harekâtı’na destek vermek amacıyla Hatay’a gelen sanat ve spor dünyasından Türkiye’nin önde gelen pek çok isminin de yer aldığı buluşmada Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da hazır bulundu. Buluşmada, komuta kademesi tarafından ilk defa Zeytin Dalı Harekâtında kullanılan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yeni kamuflajını giyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir konuşma yaptı.

Mehmetçiklerin Zeytin Dalı Harekâtı’nda gerçekten bir destan yazdığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tüm dünyanın şaşkınlıkla ve hayranlıkla takip ettiği bir operasyonla iki ayı dahi bulmayan bir sürede Afrin şehir merkezinin ele geçirilmiş olması gerçekten tarihî bir başarıdır” diye konuştu. RUHA AJANS

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.