banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı Akhisar Belediyespor Filip Panak Asger Sorensen Angelo Preciado

Tatlıses 'yaptığımız evliliğe saygı duyulsun'

Geçtiğimiz akşam Ayşegül Yıldız ile sürpriz bir şekilde evlenen İbrahim Tatlıses, evliliği hakkında çıkan haberlerden sonra ilk kez bir açıklama yaptı.

İşte Tatlıses'in o açıklaması;

Yazılan senaryolar 300 bölüm dizi olur. Konuşulan konulardan ne benim ne de Ayşegül Hanım’ın haberi var. Seyredip gülüyoruz. Yaptığımız evliliğe saygı duyulmasını ve daha fazla senaryo üretilmemesini rica ediyorum. 
   
Basında yazıldığı gibi ne Ayşegül Hanım’ın benim paramda gözü var ne Ayşegül Hanım evlilik için şart koşmuş ne de Damla Hanım Ayşegül Hanım yüzünden kovulmuştur. Kovuldu kelimesi çok çirkin. Ve hiç yakışmamıştır. Damla Hanım 9 yıllık çalışma hayatında her türlü işimde yardımcı olmuş ve elinden gelenin en iyisini yapmıştır. Karşılıklı konuşup helalleşerek iş ilişkimizi bitirdik. Bu saatten sonra evliliğimizle ilgili konuşulanlara ve yazılanlara dikkat edilmesini ve hiç kimsenin incitilmemesini önemle rica eder, saygılarımı sunarım.      

İbrahim Tatlıses'in uzun süreli hayat arkadaşı Derya Tuna, oğlunun sürpriz nikaha gösterdiği tepki ile ilgili olarak konuştu. Tuna "Oğlum İdo babasını ziyarete hastaneye gittiğinde nikahı öğrendi. Önceden haberim olsaydı oğlumu bu duruma hazırlardım.Tepkisi normal" dedi.
İBRAHİM Tatlıses’in tedavi gördüğü rehabilitasyon merkezinde sevgilisi Ayşegül Yıldız ile nikâh masasına oturması, yakın çevresi için de sürpriz oldu. Sanatçının eski hayat arkadaşı ve oğlu İdo’nun annesi Derya Tuna, haberi Kilyos yakınlarındaki Tatlıses Kebap’ta arkadaşlarıyla yemek yerken aldı. Cep telefonuna gelen fotoğraflarla büyük şok yaşayan Tuna’nın gözleri doldu. Üst üste sigara içen Tuna’yı arkadaşları teselli etti. Kendisini görüntüleyen “Duymayan Kalmasın” ekibinin sorularını yanıtlamamak için oradan hızla ayrılan Tuna, daha sonra “Kendilerine mutluluklar dilerim” diye kısa bir açıklama yaptı.

Oğlum üzüldüğü için üzüldüm    

sacitaslan.com sitesinde de Derya Tuna’yla yapılan telefon konuşmasına yer verildi. Tuna, Yasemin Kutsi ile yaptığı görüşmede şunları söyledi: “Benim 19 yaşında bir oğlum var. Konuşulacak çok şey var ama hiçbir şey söylemeyeceğim. Hakkımda ‘intihar etti’ deniyor. İntihar edilecek bir durum yok. Ben zaten kendisiyle görüşmüyordum. O kötü olaydan sonra bile çok sık görüşmedim. 3,5 ay kadar Darüşşafaka’da yattı, sadece bir kere ziyaretine gittim. Ben oğlum üzüldüğü için üzüldüm, onun dışında üzülecek bir şey yok. ‘İdo babasına sitem etti’ demişler. İdo çok efendi bir çocuktur. Önceden nikâhtan haberim olsaydı onu bu duruma hazırlardım. Çocuk ziyaret için babasının yattığı hastaneye gidiyor ve bu durumu öğreniyor. Tepkisi normal. Birkaç gün üzüntüsü sürer ama İbrahim Tatlıses onun babasıdır. Bu tepki hali geçecektir. Aynı evde olduğumuz halde ben bile oğlumu görmüyorum, bana yalnız kalmak istediğini söyleyerek yakın arkadaşlarıyla birlikte odasına çekildi.”

Bu acele niye?       
       
Tuna, sözlerine şöyle devam etti: “Ben İbrahim Bey’e tepkili değilim. Hayatımda sadece oğlumun babası olarak kalacaktır. İbrahim Bey’in hayatında elbettte birisi olacak. Bu Ayşe olur Fatma olur. Ama bu adamın sol tarafı felçli. Bu durumunda bu kadar çabuk ve acil evlenmesine şaşırdı herkes haklı olarak. Bu konuda son söyleyeceğim söz; inşallah sonları iyi olur.” Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız, geçtiğimiz mart ayında İbrahim Tatlıses’in tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi’nde iki kez kavga etmiş, birbirlerine hakaretler yağdırmışlardı.

Cinsel hayatında problem yok     

Prof. Dr. Tunç Alp Kalyon, İbrahim Tatlıses’in sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi: “Her geçen gün daha da iyiye gidiyor durumu. Herhangi bir desteğe ihtiyaç duymadan yürüyebiliyor. Son zamanlarda sol koluna ağırlık verdik. Tedaviye hastanede devam etmeyi daha uygun buluyoruz. Eve çıkması için şimdiden süre belirlemek zor. Cinsel hayatıyla ilgili de bir problem yaşamadığını söyleyebiliriz.” Tatlıses’in Almanya’ya hem tedavi hem de balayı için gideceği öğrenildi.
 
Gelin burada kaldı

Tatlıses’in yakın arkadaşı Aydemir Akbaş, yeni evli çiftin balayına çıkıp çıkmayacakları hakkındaki soruya “İbrahim, Almanya’ya tedavi görmeye gidecek, gelin de bu gece burada kalacak” yanıtını verdi. Çift, ilk geceyi kendileri için hazırlanan odada geçirdi.

En çok Damla’ya üzülüyorum

İbrahim Tatlıses’e düzenlenen saldırıda yaralanan asistanı Damla Çakıcı’nın işine, Ayşegül Yıldız’ın isteği üzerine son verildiği öne sürüldü. Bir dönem Tatlıses’le aşk yaşadığı konuşulan Çakıcı’nın, evlilik haberini alınca sinir krizi geçirdiği de iddia edildi. Tatlıses’in eski sevgilisi Asena, konuyla ilgili “Ben en çok Damla’ya üzülüyorum” dedi.

Nikâhtan önce söz istedi

* Tedavi için Almanya’ya gitmeye hazırlanan İbrahim Tatlıses, Ayşegül Yıldız’a “Benimle gelir misin” dediği, “Gelemem, aramızda resmi bir bağ yok” yanıtını alınca da ona evlenme teklif etti.

* İddiaya göre Yıldız, kendisine evlenme teklif eden Tatlıses’e “Bana söz ver, eski hayatına dönmeyeceksin. Eğer bunu kabul edersen seninle evlenirim” dedi. Ondan söz alınca da teklifine ‘evet’ yanıtını verdi.

* Seda Sayan, “Ayşegül’ün hayatındaki ilk erkek İbrahim. Ondan tabii ki bir çocuk isteyecek. ‘Bu evliliği hak etmedi’ diyenler var. Ama İbrahim, Ayşegül’ün ilk erkeğidir. Ayşegül 16 yaşındayken, 1997 yılında Bodrum’da tanıştılar. Ayrıca İbrahim’in oğlu Ahmet, Ayşegül’ü onaylıyor, Derya’dan ise nefret ediyor. Bu evlilik için Perihan Savaş’tan da onay alınmış” diye konuştu.

* Oya Aydoğan, Yıldız’ın üç aydır dargın olduğu Tatlıses’le barışmak için evlenmeyi şart koştuğunu öne sürdü: “Üç aydır dargınlardı. Barışmak için evliliği öne sürdü sanki. İyi bir şirkette çalışmaya başlamıştı. Kendisi Haliç Üniversitesi’nin İç Mimarlık bölümünden mezun.”

* Oryantal Didem, evlilik haberini ilk aldığında gelinin Derya Tuna olduğunu sanmış: “Haberi alınca, Derya Hanım’la evlendiğini sandım. Tatlıses en çok İdo’ya düşkün. Hastanede İdo ve Derya Hanım onu hiç yalnız bırakmadı. Ayşegül’le evlendiğini duyunca çok şaşırdım.” (Hürriyet)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.