banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Tatlıses İzzet Yıldızhan'a gönderme yaptı! Tatlıses artık türkü söyleyemez mi?

İbrahim Tatlıses sahur vakti sosyal medya hesabından İzzet Yıldızhan'a gönderme yaptı! Tatlıses İzzet Yıldızhan'a ne dedi? Tatlıses artık türkü söyleyemez mi? 

İbrahim Tatlıses sahur vakti sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adeta kendisi için artık türkü söyleyemez albüm çıkaramaz şeklinde açıklamalar yapan İzzet Yıldızhan’a göndermede bulundu.


Tatlıses hesabından yaptığı paylaşımda her ne kadar isim vermekten kaçınsa da kısa süre önce yaşanan açıklamanın üzerine gelen bu satırlar İbrahim Tatlıses’in hedefinde İzzet Yıldızhan olduğunu gösteriyordu. Ünlü türkücünün hedef göstermeden kullandığı ağır ifadelerse şöyle: “Bazen kişiliksiz insanları bozuk para gibi harcayacaksın ki, ha diyecek ki kişiliksizliğimin farkına vardılar ben yol alayım! Hayırlı Sahurlar… O bozuk olanlar da bilirler kendilerini söylememe gerek yok” 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.