banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Şiwan Perver Türkiye'ye gelerek İbrahim Tatlıses ile düet yapacak

Şiwan Perver tam 37 yıl sonra Türkiye'ye geliyor. Başbakan Erdoğan, Grup toplantısında yaptığı açıklamada, Diyarbakır'da Cumartesi günü bir dizi açılış yapacaklarını ve 300 aileyi evlendireceklerini söyledi. Erdoğan, bu düğün töreninde Şiwan Perver ile İbrahim Tatlıses'in birlikte düet yapacağını belirtti.
Erdoğan, "Diyarbakır'da cumartesi günü açılışlar yapacağız. Sayın Mesut Barzani de bu törenlere katılacak. İstiyoruz ki ülkemizin bütünlüğüne yönelik mesajlar güç kazanacaktır. Ertesi gün Ergani ve Bismil'de olacağız. Bu arada 300 aileyi evlendireceğiz. Bu evlilik töreninde de İbrahim Tatlıses ve Şiwan Perver düet yapacaklar. Çeşitli folklor gösterileriyle zenginleştirilecek. 300 aileyi böylece bakanlığımızın organizasyonunu yaparak evlendirmiş olacağız." diye konuştu.
BARZANİ Mİ GETİRECEK?
Şiwan Perver'in, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın davetlisi olarak hafta sonu sürpriz bir şekilde Diyarbakır'a gelecek olan Mesut Barzani'nin ile Türkiye'ye geleceği daha önce medyaya yansımıştı.
Barzani'ye yakın kaynaklar, daha önce hükümet üyeleri tarafından defalarca Türkiye'ye davet edilen ancak, olası PKK tepkisi nedeniyle Türkiye'ye gelmeyen ve "Beni ancak, devlet, hükümet, BDP birlikte ortak çağırırsa gelirim" diyen Perver'in Barzani'yi kırmayarak, onun davetlisi olarak gelebileceğini ifade etmişti.
KAYNAK: ROTAHABER


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.