banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Sel'in yıktığı Harran'ın yolları yapılıyor

Yaşanan sel felaketi sonrasında hayatın normale dönmesi ve eğitim sisteminde aksamalara neden olmaması için köy yollarının güvenli bir şekilde trafige açık tutulması amacıyla; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Harran Kaymakamı ve beraberindeki heyet, Harran ilçesine bağlı Meydankapı, Beşikli, Yenidoğan, Ekinli, Biberli, Bilgili, Büyüktaş, Damlasu köylerine ulaşımı sağlayan köy yollarının onarımı, sel felaket sonrasında zarar gören köprü ve menfezlerin onarılması ve sonrasında yapılması gereken çalışmaları yerinde inceledi.

 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve Harran Kaymakamı gece gündüz bayram demeden çalışan İl Özel İdaresi personeli ve iş makinalarının yaptığı çalışmalarda memnuniyetlerini bildirerek, çalışmaların bir an önce tamamlanabilmesi, köy yollarında kesintisiz ulaşımın sağlanması ve eğitimin aksamaması  için iş makinası ve personel takviyesi yapılacağını, vatandaşların daha dikkatli davranmalarını sağlamak amacıyla trafik işaret ve levhalarının konulması için İl Özel İdaresi Levha ekiplerinin çalışmalarına hız verilmesi için ilgili birim müdürlerine talimat olarak verdi.

 

Bu kapsamda sel felaketinde zarar gören köy yolları, köprü ve menfezlerden Beşikli, Yenidoğan, Ekinli, Biberli, Bilgili ve Damlasu köy yolu ve menfezlerinin dolguları tamamlanarak, gerekli uyarıcı trafik levhalarının bir an önce yapılacağını belirtti. Yaşanan sel felaketi sonrası yeterli gelmeyen Gögeç, Ekinli ve Biberli köy yollarında köprü ve menfezlerde genişletme çalışmaları için ilgili birim müdürlerine talimat veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve beraberindeki heyet Damlasu köyünde incelemelerini tamamladıktan sonra Büyüktaş köyü civarında Harran İlçesi Çiçekli, Kaymaklı ve Binekli Köyleri muhtarları heyeti karşılayarak yapılan çalışmalar ve hizmetlerinden dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu’na memnuniyetlerini ilettiler. Uğur Büyükhatipoğlu’da köy muhtarlarına çalışmaların hız kesmeden, süratle tamamlanacağını belirterek Harran ilçesinden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.