banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Şebnem Schaefer,  Göbeklitepe için geliyor

Şebnem Schaefer,  24 Ocak Cuma günü gerçekleşecek defilede, 2014 moda trendleri Göbeklitepe’nin gizemiyle buluşacak.

Şebnem Schaefer, bir grup mankenle gerçekleştireceği defilenin ardından buz pistinde özel bir gösteri de sunacak. Alışveriş merkezlerindeki markaların 2014 konseptinin yansıtılacağı defileyi izleyenler modanın renkli dünyasında yolculuğa çıkacak.

Göbeklitepe; Şanlıurfa il merkezine 20 kilometre mesafede, Örencik köyü yakınlarında bulunan Göbeklitepe, Cilalı Taş Devrinden kalma, dünyanın bilinen en eski dini yapılar topluluğu olarak gösteriliyor. ‘’insanlığın doğduğu yer’’ olarak tarih sayfalarına geçen Göbeklitepe’de bulunan ve  12 bin yıl öncesinde nasıl tasarlandığı hala cevap bulamayan tapınak, Mısır Piramitleri’nden 7.500 yıl ve İngiltere’deki Stonehenge’den 8.000 yıl önce inşa edilmiş olmasıyla da tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.