banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

RUS VE  UKRAYNALI GENÇ KIZLAR KLİPTE BULUŞTU

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden İbrahim Bağış,sahilleri coşturacak 2 haraketli şarkısını piyasaya sürdü. Yakışıklı şarkıcı ‘Narim’ şarkısında 7, ‘Bir Şarkım Var’ isimli şarkısının klibinde ise ülkemizde yaşayan Laleli’de mağazalarda çalışan 30 Ukraynalı ve Rus  genç kız oynattı. Aynı anda dijital platformlardaki yerini alan şarkılar şimdiden büyük ilgi gördü.

KLİP GELİRİ SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLARA

Şarkılarından elde edeceği geliri Ukraynalı savaş mağduru çocuklara bağışlayacağını belirten İbrahim Bağış,’Ateş altında ülkelerinden kaçan, savaşın acımasızlığına tanık olan, savaşta babasını, annesini kaybeden çocuklara çok üzülüyorum. Çünkü ben tüm zorlukları aşarak bugüne geldim parklarda da yattım köprü altlarından da kaldım.Hiç bir zaman geldiğim yeri unutmadım. Bir gün bunları yapacağımı her zaman bilincindeydim ve yaptım. Zorluğun ne olduğunu biliyorum ve albümden elde edeceğim tüm geliri onlara bağışlayacağım’Laleli esnafının klibime yaptıkları desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yapacağım yeni projelerle müzik dünyasında fırtınalar estireceğim.’dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.