banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Oteller Tatlıses için kuyruğa girdi

Mart ayında uğradığı silahlı saldırı sonrası aylardır tedavi gören İbrahim Tatlıses'in, sevenlerinin karşısına ilk kez yılbaşı gecesi çıkacağını açıklaması, otelcileri harekete geçirdi.

SADECE TV'DE

Tatlıses'i o gece kendi otellerinde sahneye çıkarmak isteyen otel yöneticileri ünlü türkücüye teklif yağdırıyor. Ancak sanatçının menajeri Eyüp Kanat, astronomik rakamlarla gelen teklifleri geri çevirdiklerini açıkladı. Kanat, "İbrahim Bey, o gece sadece TV'de şarkı söyleyecek. Şu an yapılmış başka bir planımız yok" dedi. Kanat, medyada Tatlıses'in yılbaşı gecesi çıkacağı TV kanallarıyla ilgili haberlerin de gerçeği yansıtmadığını söyleyerek, "İbrahim Bey'in, bu talihsiz olayı yaşamadan önce Beyaz TV ile anlaşması vardı. Ancak saldırı sonrası o anlaşma bitti. Şimdi pek çok kanaldan teklif var ama bu konuda da nihai karar verilmedi" dedi.

BANTTAN YAYIN

Eyüp Kanat, Tatlıses'le ilgili merak edilen, "Yılbaşı gecesi canlı yayına mı çıkacak?" sorusuna da şu yanıtı verdi: "Hayır. Bant çekimi yapılacak, yılbaşı gecesi ekranda o bant yayınlanacak."

KENDİSİ DE BİR ŞARKI YAZIYOR

İbrahim Tatlıses bir ay sonra yeni albümü için stüdyoya girecek. Poll Prodüksiyon'dan çıkacak olan ve 'Mucize' adını taşıyacak albüm için şu an üç parça hazır. Bunlardan ilki Sinan Akçıl'a ait olan ve albüme de ismini veren 'Mucize' isimli şarkı. Albümün sürprizlerinden biri de Tatlıses'in kendi yazdığı bir şarkı olacak. Tatlıses'in şu sıralar bu şarkı üzerinde çalıştığı söyleniyor.

Sabah

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.