banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Önkol ve Günbeg ailesinin mutlu günü

ŞUTSO düğün sarayına yaklaşık 1000 davetli katıldı. Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç,İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu,İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz,Ticaret Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin,Ak Parti Merkez ilçe Başkan Yardımcısı Şerdil Karahan, Ak Parti Merkez ilçe Başkan Yardımcısı Nejmi Hekimoğlu,Şanlıurfa il Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun,Ak Parti Merkez ilçe Başkan Yardımcısı Ferudun Ekemen.İş Adamı Haçım İzol,İş Adamı Mahmut Ağaslan,İş kur Müdürü Nejdet Karasevda,Ak Parti Suruç Belediye Başkan aday adayı Celal Yıldız,Ak Parti Merkez ilçe Başkan Yardımcısı Mustafa Acar ve iş dünyasından düğüne katılanlar arasındaydı.

 

Şanlıurfa valisi Celalettin Güvenç ise yaptığı açıklamada; “Öncelikle genç çiftlerimizi kutluyorum Allah hayırlı ve uğurlu etsin genç kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

 

Damat’ın abisi İş Adamı Arif Önkol ise yaptığı açıklamada öncelikle sayın Valime ve il Emniyet müdürüme ve düğünümüze gelen bütün misafirlerime çok teşekkür ediyorum bizleri yalnız bırakmadıkları için hepsine saygılarımı sunuyorum.Kardeşim Osman Önkol ve Emine Günbeg’e bir ömür boyu mutluluklar diliyorum dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.