banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

'O Ses Türkiye' beğenildi mi?
Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı "O Ses Türkiye" adlı yarışma programının ilk bölümü dün akşam Show Tv ekranında seyirciyle buluştu.

Murat Boz, Hülya Avşar, Mustafa Sandal ve Hadise gibi ünlü isimlerin jüri koltuğuna oturduğu yarışmada heyecanlı dakikalar yaşandı.

"O Ses Türkiye" de adayların performanslarını arkası dönük bir şekilde dinleyen jüri üyeleri, dinledikleri sesi beğendiklerinde koltuklarını çevirip o an adayla yüz yüze geldi ve kendi gruplarına çekmek için kıyasıya rekabet içine girdi.

HADİSE VE HÜLYA AVŞAR'I KENDİNDEN GEÇİREN YARIŞMACI

JÜRİ ÜYELERİ ONU PAYLAŞAMADI

Yarışmada en dikkat çeken ayrıntılarından biri yarışmacıların 4 jüri üyesinden en fazla Murat Boz'u tercih etmeleri oldu.

"O Ses Türkiye" adlı şarkı yarışması twitter'da da günün konusu haline geldi. Kimileri Acun Ilıcalı'nın jüri seçimini eleştirirken kimileri de yarışmayı beğendiğini söyledi.

İşte dün akşam ilk bölümü ile ekrana gelen yarışma hakkında yapılan yorumlar...

Yeliz: detonenin bile ne olduğunu anlamayan bir kişi nasıl şarkı yarışmasında jüri olabiliyor:))))

Mehmet Ali Ilıcak: O ses türkiye yarışmasında iki jüri üyesi:Hadise ve Hülya. Hadi Hülya'yı anlıyorum;Acun'un kadrosunda!Peki Hadise iyi bir sesi nasıl anlar? Hadise"Türk halkı beni accepté etti"dedi.Bu nasıl bir türkçe. Şu gencecik,güzel sesli çift gitti Hülya'yı seçti.Hay kafalarını seveyim... Acun'u seviyor ve çok başarılı buluyorum.Bugüne kadar bir falsosu olmuştu zannedersem telafi etti.Topluma iyi Örnek kalması dileğim! Hadise ve Hülya bir Acapella duet yapsalar varya ortalık yıkılır.Allahım birde yorum yapmıyorlar mı!! Gözlerim Ertuğrul Özkök'ü aradı.Ne iyi bir juri üyesiydi,Starda ki yarışmada!!! Ertuğrul Özkök İyi anlıyor derken Latife ediyordum.Yanlış anlaşılmasın :)

Cem Ceminay: O Ses Turkiye'de juride Mustafa Sandal'i izlemek cook eglenceli...Musti'nin yorumlarini anlayan yarismaci bence sampiyon olmali :)) Musti elinde kalem yarismacilarin ismini sorup yaziyor anket yapiyor sanki... Bir sahne geliyor muthis bir ses herkes hemen onune donecek Musti haric onu bekliyorum sakin kacirmayin :)) Musti ve Hadise'yi secenler seslerini gelistirirlerse helal olsun Hulya'nin da sesiyle nereye kadar yani Boz'lasinlar en iyisi !

Aydın: Baska ulke versiyonlarini seyrettikten sonra o ses turkiye keyifsiz elektrik sifir... Bnm jurim candan ercetin tarkan sezen aksu ajda pekkan begendinizmi:)

Berna Laçin: Jurinin elinden kibiri alan bi format super,havali oturamiyolar cunki yuzlerine bakin secim aninda juri heyecanlaniyo:-) O ses Turkiye iyi format yaaa biz niye uretemiyoruz bu formatlari ufff:-) Juri dengeli secilseymis,super olurmus.Tutat tutmaya da ne biliyim farkli kondusyonlarda juri baska olurduneyse iyi format getirmis Acun:-) fizik cok etkiliyo cunki... Mustafa'yla calismak ta guzel olabilir,secsin birilerini artik morali mi bozuldu nedir? Bence bu yarismanin ilk haftasi guzel ama ileriki haftalarda n'olucak?Sonra gene görüntünun etkiledigi,klasik bi popstar yarismasi olucak

Erhan Çelik: O Ses Türkiye ise Bu Kulak Sağır! Nokta.

Yeşim Salkım: Herkese iyi akşamlar o ses iyi bir format umarım devamı da güzel olur sesler iyi çünkü basarılar herkese

Erol Köse: SİZ BU TİP YARIŞMALADAN 8 YILDIR HİÇ ALBÜMĞÜ PATLAYANI GÖRDÜNÜZ MÜ? ZİRA HALKM CİDDİYE ALMAZ KULLANILIP ATILIRLAR.HANİ BAYHAN VARDI ORTALIK YIKILIRDI HANİ AYDAN HANİ SERKÜL HANİ VS VS ALAYI TARİH OLDU REYTİG VERİP PERT OLDULAR HALK FASULYEDEN DİYE BAKAR DEMEDİ DEMEYİN HÜLYA YOLAR HADİSEYİ..

HADİSE HÜLYAYI EZİKLEDİ ALENİ ACUN HAKLI ÇIKTI HÜLYA VE HADİSEYİ GÜLELİM DİYE KOYMUŞ DA MUSTİ BABA OLDUKTAN SONRA KILIBIK OLMUŞ SESİ ÇIKMIYOR YA DA UTANIYO ORADA EZİK... HÜLYA YAKINDA HADİSEYİ PARÇALAR...MUSTİ ZATEN BİTMİŞ OKEYE DÖNÜYOR...TEK ADAM MURAT BOZ.

İŞTE ŞIMARMA HAREKETLERİ VE 51 YAŞINDAKİ HÜLYA.BIRAKALIM EĞLENSİN... MURAT BOZ SÜPER M..SANDAL PERT FİGÜRESYONDA.PARA İÇİN REZİLLİK HANİ TARKAN RAKİBİYDİN?TARKAN ORAYA ADIM MI ATAR... ARKADAŞLAR YARIŞMA MİZENSEN HERSİ KURGU DAHA ÖNCEDEN GÖRÜYORLAR ALAYI ÇAKMA HEYECANLAR...

Hilal Cebeci: bu şarkı yarışmalarıyla insanların umutlarıyla oynuyolar para ve reyting uğruna insanların kullanılmasını kınıyorum

Rahşan Gülşan: O ses güzelmiş sanki..

Ertem Şener: dertler derya olmuş mustafa sandal

O Ses Türkiye ile ilgili gelen diğer yorumlar...

"O ses Türkiye":çatışma sesleri…"

"Ay O Ses Türkiye de çakmaymış ya."

"O ses Turkiye'de ne sesleri harcadilar oyle Hulya avsar'in ne isi var juride anlamadim? ne alaka?"

"Hülya Avşar insanların yeteneği olup olmadığını 30 saniyede anlıyo, biz 30 senedir kendisinin ne yeteneği olduğunu anlayamadık"

"O "ne biçim" Ses Türkiye"

"Ses yarışmasındaki jüri üyesine bak, müzikal kaliteyi anla."

"O ses turkiye' iyi başlangıç yaptı.Takımları oluşturma süreci keyifli.yarışmacıların tercihi açık ara Murat Boz.Bunda egitiminin payı büyük."

"O ses Turkiye'de hulya'nin ve Hadise'nin yakisikli erkeklerin karsisinda bogurmleri bana koydeki inekleri hatirlatti. Ciftlesme zaman gelen."

"O Ses Türkiye" olmuş mu olmuş; bu arada Murat Boz da eğlenceli bir gencimizmiş.."

"O ses Türkiye" yarışmasındaki jürilerin butona basıp yarışmacıyı gördükten sonraki tepkileri evlendirme programındalarmış gibi..."

"O ses Türkiye CANLI olmalı !"

"Murat Boz icin dün O Ses Türkiye'yi izledim...Mükemmeldin, yüreginle güzel bir ekip kurdun bence.1. Boz'un ekibi"

"Ben ''O ses Türkiye'de '' olsaydım asla ve asla Hülyayı seçmezdim juriye de almazdım. Kadının bir şey anladığı yok kim ne derse katılıyor.."

"O Ses Turkiye'nin guzel olmasi peki??? 4 ünlunun bi yarişmaciyi kendini secmesi icin ikna ederken kavga etmesi cok eglenceli :)"

"o ses türkiye bu zamana kadar izlediğim en güzel ses yarışmasıydı çok keyif aldım acun yine harika bi iş yapmış ;)"

"O Ses Türkiye'yi tabiiki de Murat kazanır, Murat'ı gören ona gidiyo "

ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.