banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Nihat Doğan Fazıl Say'a saydırdı
Van ve Erciş'te depremden zarar gören vatandaşlarımız için düzenlenen yardım kampanyasına katılan Nihat Doğan, çok özel açıklamalarda bulundu.
Sanal alemde mesajlar verip hiçbirşey yapmayanlara yüklenen Nihat Doğan: ''Tabiki bunlar azınlıktır. Kimileri şehit cenazelerinden nemalanır kimileride bu yönde devletimizi, 'Bakın devlet yanınızda olmuyor. Siz Kürt olduğunuz için devlet yanınızda değili' bu noktada istismar alanı yaratmak için gelen yardımları provakasyon neticesinde engellemeye çalışıyor.'' ifadelerine yer verdi.
YETKİLİLERDEN RADİKAL YARDIM İSTEDİ
Irkçılığın anayasal bir suç olarak kabul edilmesi gerektiğini belirten Doğan: ''Dışarıdan atılan bir mermi bu devleti bu milleti bölmez. Devletin ve milletin birbirine olan sevgi tomurcuklarını filizlendirir, büyütür, olgunlaştırır. Sen Kürtsün, sen kırosun, ben Türküm, sen siyahsın ben beyazım gibi ötekileştirici, ayrıştırıcı zihniyet mermileri bu milleti böler, bu milleti tarumar eder. Irkçılıkla ilgili yasa, yeni anayasada yer almalı. Yoksa bunu kullananları alt etmemiz mümkün değil'' dedi.
FAZIL SAY'A TEPKİ
Geçtiğimiz günlerde arabeskçilerle ilgili sert bir açıklama yapan Fazıl Say'a da göndermede bulunan Nihat Doğan şu ifadelere yer verdi: ''Topu taça atma Fazıl Efendı. Biz yemeyiz. Saray klavyecisi.. Say efendi terörü kınadın mı? PKK'yı lanetleyebildin mi? Lanetleyemedin. Somali'ye gittiğimiz için bizi eleştiren Say'a sesleniyorum öyle twitter'dan saymakla olmuyor Say efendi depremzede kardeşlerimize ne yaptın? Say ve zihniyetine sahip kişiler milletin kalbinde yer etmedi''
En kısa zamanda Van'a gideceğini açıklayan Nihat Doğan, yurttaşlarının yanında olacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.