banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

Münevver Özdemir'in İlk Albümü Çıktı


TRT Halk Müziği Sanatçısı Münevver Özdemir Sevenlerini İlk Albümüyle “Efsun”layacak

Uzun süren bir sürecin ve büyük bir emeğin ardından Münevver Özdemir’in ilk albüm çalışması “Efsun” adıyla sevenleriyle buluşuyor.
Münevver Özdemir’in ilk albüm çalışması “EFSUN”  4 Nisan’da(yarın) müzik marketlerde. Yapımcılığını Anadolu Müzik Şirketi’nin yaptığı albümde müzik yönetmenliğini İsmail Derker, aranjörlüğünü ise daha önce Hüseyin Turan, Kubat ve Onur Şan’ın da albümlerinden tanıdığımız Mehmethan Dişbudak üstleniyor.

Sanatçı albümüyle ilgili olarak şunları dile getirdi. “Ben bu albümü çok severek yaptım. Her harcında alın terim yer alıyor. Sonuçta ortaya çıkan işten mutluyum çünkü ben tüm sevgimle, birikimimle ve emeğimle bu eseri ortaya çıkardım. Bu nedenle bu albüm her şeyin ötesinde benim için çok kıymetli.  Albümün adını Efsun olarak seçtim. Efsun “kuvvet veren, iyi yönde yapılan büyü” demek. EFSUN dinleyicilerime, “güzel enerji versin, onları iyi anlamda kuvvetlendirsin, duygulandırsın ve mutlu etsin temennisiyle bu isimle albümü piyasaya çıkardık. Bu eserle öncelikle memleketim Şanlıurfa’ya sevgi ve saygımı göndermek isterim. Tüm halk müziği dinleyicilerine de şimdiden sonsuz teşekkür ediyorum.”
Münevver Özdemir’e ait iki eserin de yer aldığı albümde toplamda 13 eser dinleyicilere sunuluyor.                                 
Haber: Neslihan Sultan PALA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.