banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl MHP ABD Suruç

Milletvekili Kasım Gülpınar’dan Siverek Adayı Aydın’a destek

31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeymus Aydın’a destek olmak maksadıyla bazen ayrı bazen de aday ile birlikte ev toplantılarına, esnaf ziyaretlerine katılan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)Avrupa Birliği (AB) Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın ve AK Parti Siverek İlçe Başkanı NedimLale ile birlikte Hatipoğlu (İnizat) ailesini ziyaret etti.
Karşılıklı sohbet babında geçen ev toplantısında konuşan AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, her zaman işi ehline vermek gerektiğini belirterek AK Parti Siverek belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın ve Belediye Meclis üyeleri lehine oylarını kullanmalarını istedi.

Siverek ilçesinde çeşitli açılışlara katılan TBMM Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Siverek Yusuf Sami İmam Hatip Lisesinde Kimya ve Biyoloji LaboratuvarıRobotik Kodlama Laboratuvarlarının açılışını gerçekleştirdi.
Açılış törenine AK Parti Siverek ilçe Başkanı Nedim Lale, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, Memur-Sen Temsilcisi Fikret Aslanparçası,STK Temsilcileri, Okul Müdürleri katıldı.
Siyer Yarışmasında dereceye girenlere çeşitli ödüller verilmesine katkıda bulunan AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Vekil Gülpınar,Yeni Zelanda’da yaşanan terör saldırısıyla ilgili de açıklamada bulundu.

Yeni Zelanda’da Müslüman kardeşlerimiz şehid edildi
Açılış sonrası Okul Müdüründen bilgiler alıp sınıfları gezen ve salonda konuşan TBMM AB Uyum komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, “Aslında okuduğunuz bu okulun ne kadar çok önemli olduğunu, bakın daha bugün, okuldasınız belki haber size ulaşmamış olabilir. Muhtemelen akşam göreceksinizdir. Maalesef dünyanın ta öbür ucunda belki Türkiye’ye en uzak bir noktadaYeni Zelanda’da, güya dünyanın en barışçı, en huzurlu ülke sıralamasında her zaman listeye giren bir ülkede maalesef şu anda gelen bilgilere göre 40 Müslüman kardeşiniz (49 kişi oldu) şehid edilmiş ve 20 ağır yaralı var” dedi.

Oynanan bu olayların farkına varmamız lazım
Program sonrası okul çıkışında da açıklama yapan AK Vekil Gülpınar, “Maalesef bu gün Yeni Zelanda’da ta dünyanın öbür ucunda İslam düşmanlığının ulaştığı en son zirve noktasını bir kere daha bu elim olayla birlikte içimizde hissettik, yaşadık. Ve ben bunu şiddetle kınıyorum. Maalesef dünyada estirilen bu rüzgârın Avrupa’yı, Amerika’yı aşıp ta Yeni Zelanda’ya kadar, dünyanın öbür ucuna kadar ulaşmış olması gelecek adına, bizler adına çok karamsar bir tablo çizmemize neden oluyor. Allah’tan temennim bu tür olayların bir an evvel son bulması. İslam âleminin artık oynanan bu oyunlar karşısında uyanması ve birlik ve beraberliğimizin çok daha güçlü bir şekilde teşekkül etmesi benim en büyük temennim. Bu mübarek bir günde, ibadet esnasında katliamın yapılmış olması, dünyanın en barışçıl, en huzurlu ülkelerinden biri olarak sayılan bir ülkede dahi Müslümanların güven içerisinde ibadetlerini yerine getiremiyor olması, gerçekten çok acı ve vahim bir olay. Oynanan bu olayların farkına varmamız lazım. Tabiki bu oyunları en yoğun bir şekilde oynanıp senaryolandığı bölgenin de bir güçlü bir ülkesi olarak, Türkiye olarak, Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan bütün vatandaşlarımızı da ben bu yaşanan olaylara dikkat kesilmeye çağırıyorum. Çünkü biliyorsunuz; DEAŞ denen bir bela var, kimlerin bu DEAŞ’ı organize ettiği, kimlerin sponsor olduğu arkasında nasıl bir gücün olduğunu artık hep birlikte çok yakından biliyoruz. Bizim bu konuda çok hassas ve uyanık olmamız lazım. DEAŞ dünyasında maalesef Hristiyan dünyasında, Hristiyan âlemindekörüklenen bir İslam düşmanlığı var, bir Müslüman düşmanlığı var. Bu gün o kesimde zirve yapmış, düşmanlığın zirve yaptığı maalesef acı bir katliamla karşı karşıya kaldık. Allah’tan şehit olan kardeşlerimize rahmet diliyorum. Geride kalanlara da sabır diliyorum. Bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için Allah’tan temennide bulunuyorum ve bu olayı lanetliyorum” dedi.   

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın,ilçenin değerli Alim ve Seydalarından biri olan Seyit Muhammed Çilenti’yi ziyaret ederek, hayır dualarını istedi.
AK aday Aydın, daha sonra Belediye Meclis üye adayı Şükrü Güç’ü ve Sinan Tokdemir’iseçim bürolarında ziyaret etti. Yine; Belediye Meclis üyesi adayı İbrahim Taş tarafından düzenlenen Er Konağı köyüne ziyarete bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.