banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Vatandaşla İç İçe

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli her fırsatta merkezdeki ve kırsaldaki vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinliyor.  

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 'vatandaş odaklı sosyal belediyecilik' anlayışı kapsamında her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Baydilli gerek merkez gerekse kırsal mahalleleri ziyaret ederek buradaki vatandaşların ve esnafın talep ve önerilerini dinliyor. 

Sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayan ve mahallelerde incelemelerde bulunan Başkan Metin Baydilli, yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederken, esnaf ve kırsal mahalle ziyaretlerinde de bir araya geldiği vatandaşlara yapılan çalışmalar hakkında bilgi veriyor. 

Sosyal belediyecilik anlayışını benimsediklerini ve çalışmalarını ilçede yaşayan vatandaşlarla birlikte istişare içinde sürdürmeye çalıştıklarını kaydeden Başkan Baydilli, "Biz halk odaklı hizmet yapmaya çalışıyoruz. Bu noktada alan gezilerimizde ve kırsal gezilerimizde vatandaşlarımızla iç içe olmaya, sorunlarını ve taleplerini dinlemeye çalışıyoruz. Bunun yanında Karaköprü'de, mahallelerinde yaptığımız çalışmaları da anlatıyor, vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. İnşallah vatandaşlarımızla birlikte Karaköprü'yü hak ettiği yere getirmeye çalışacağız" diye konuştu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.