banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

İşte Tatlıses'in evliliğini bitiren asıl olay

Çiftin boşanmalarıyla ilgili olarak pek çok iddiaortaya atılırken, ikilinin arasının bozulmasının nedenlerinden biri de ortaya çıktı.

İddialara göre, Tatlıses ile Yıldız çiftinin boşanmaya kadar giden olaylar serisi, ünlü türkücünün Etiler'dekiTatlıses Kebap'ın başına eski eşi Derya Tuna ile oğlu İdo'yu geçirmesiyle başladı.

2012 yılında Zekeriyaköy'deki Tatlıses Kebab'ı kapatan Derya Tuna'nın bu kez Etiler şubesininbaşına geçmesi Yıldız'ı küplere bindirdi. Birçok defa bu nedenle kavga eden ikiliden Tatlıses'in Yıldız'ı "Sen bu işlere karışma onu kimseyeyedirmem. O benim ana kraliçem" diyerek, susturduğu öğrenildi.

Şiddetli geçimsizlik ve Yıldız'ın kıskanç tavırları nedeniyle bitmek bilmeyen kavgalardan sonra Tatlıses'in boşanma kararı aldığı kulaktan kulağa yayılmaya başladı.

Ayşegül Yıldız, Tatlıses ile evlendikten kısa bir süre sonra Seyrantepe'deki şirketin başına geçmiş ve yaptığı ilk icraat ise İdo ile Derya Tuna'nın işlettiği Zekeriyaköy'deki TatlısesKebap'a "Et alacaksanız bundan sonra parayı peşin alacaksınız" diyerek, ihtarname çekmişti. Bu olaydan sonra da Tatlıses'ten destek görmeyen Tuna, kebapçıyı devretmek zorunda kalmıştı. O dönemde Yıldız'ın zaferi olarak gösterilen bu olay sonrası Derya Tuna böylelikle bir yıl sonra rövanşı almış oldu.

Kaynak: Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.