banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

İbrahim Tatlıses'i çileden çıkaran haber

Ünlü sanatçı Tatlıses, ulusal basında yer alan "hayatını kurtaran korumasını kovduğu" haberleriyle ilgili Twitter hesabından açıklamalar yaptı.

İddialara ateş püsküren Tatlıses, "Hayatımı kurtaranı kovmuşum. Benim hayatımı Allah'ım kurtardı. Hatta o bir mermi bile atmadı" dedi.

İşten çıkardığı korumasını da eleştiren Tatlıses, "Ben İbo'nun koruması olacağım, adama ateş edecekler, ben boş kovan toplayacağım öyle mi? Ulan önce kendim ölürüm! Ayrıca bizde kimsenin hakkı kalmaz. Korumaya 5 bin TL değil, tam 9 bin 686 lira ödendi. Hangi geveze konuşmuşsa gelsin, bizim muhasebeden alsın rakamları" diye konuştu.
Aile fertlerinin kendisinin verdiği kararlarıma müdahale edemeyeceğini de kaydeden İbo, "Son sözü ben söylerim! Bazı insanlar çenesini tutacak. Çok çene kâr değil, zarar getirir" ifadelerini kullandı.

Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.