banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

İbrahim Tatlıses Konuştu: Canımı bile veririm, Hüseyin tatlı kimdir?

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses'in öz kardeşi Hüseyin Tatlı, konuk olduğu bir magazin programda, Ağabeyinin kendisine el uzatmadığını sağlık problemleriyle uğraştığı için saygıdan aramadığını söyleyerek şöyle bir çağrıda bulunmuştu: "sosyal medyadan paylaşım yap, bu konuşmalar bitsin, istersen zınk diye ararsın istersen zınk diye yazarsın" ifadelerine yer vermişti.

ONLAR İÇİN CCANIMI VERİRİRİM

Bu çağrılara İbrahim tatlıses İnstagram hesabından karşılık verdi. "KİM ne derse desin HÜSEYİN TATLI BENİM KARDEŞİM" diyen Tatlıses Hüseyin tatlı'nın "Abtal Gibi" parçasını kendi hesabından paylaşarak şunları yazdı: "KİM ne derse desin HÜSEYİN TATLI BENİM KARDEŞİM, İbrahim Tatlıses'te yani nam-i diğer İDO'da benim OĞLUM... İkiside şarkı söylüyor ve doğru söylüyorlar. Kendi kendinilerini yetiştirler. Benim onlara hiç bir kattığım, Olmadı; Hele İdo'ya hiç olmadı, kendi kendini yetiştirdi. Hüseyin zaten Söylüyordu ama yanımda söylemiyordu çünkü saygısından. Bu sebeptendir ki; onlar için CANIMI bile VERİRİM... Bu da böyle biline!!! Hüseyin kardeşim, Sevmek aptalca olur zaten. Güzel yorumlamışsın" dedi.

HÜSEYİN TATLI CANLI YAYINDAN ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Ağabeyinin kendisine el uzatmadığını belirten Hüseyin Tatlı, "Ağabeyim sağlık problemleriyle uğraşıyor, saygıdan aramıyorum. Ağabey beni izliyorsan ya da duyuyorsan ya canlı yayına bağlan ya da bir açıklama yap, sosyal medyadan paylaşım yap, bu konuşmalar bitsin, istersen zınk diye ararsın istersen zınk diye yazarsın" ifadelerine yer vermişti.

HÜSEYİN TATLI KİMDİR?

Hüseyin Tatlı, İbrahim Tatlıses'in en küçük erkek kardeşi… Ayrıca ailesinin erkekleri arasında en açık tenli ve tek renkli gözlü olanı. Üçüncü albümünü çıkardı ve sekiz yıl Ankara'da yaşadıktan sonra İstanbul'a döndü. Tatlı, hayatı boyunca her şeyi tek başına yapmakta inat etmiş bir adam…

Kaç yaşındasınız?
Artık 40 oldum. Ama 39 diyorum… Böyle demek daha güzel, hâlâ 30'larında olduğun için daha gençmişsin gibi geliyor kulağa.

Ailenin kaçıncı çocuğusunuz?
Sekizinci çocuğum, kardeşlerin içinde en küçükleri benim.

Bunun avantajları oldu mu?
Her ailede küçükler daha avantajlıdır, daima daha fazla sevilirler.

Ağabeyiniz İbrahim Tatlıses ile aranızda kaç yaş fark var?
20 yaş diyelim.

Oldukça büyük bir yaş farkı…
O ünlü olduğunda siz çocuktunuz yani, nasıl bir duyguydu bu? Ünlü biri vardı ve o benim ağabeyimdi. O dönemler bunun tam anlamıyla ne demek olduğunu kavrayamamıştım henüz. Bizi ziyarete geldiğinde, mahallede Pinokyo bisikleti olan tek çocuk ben olmuştum.

Çocukluğunuz nerede geçti?
1974-1976 yılları arasında Mersin'deydik, ağabeyim 1978'de ünlü olunca bizi Urfa'ya taşıdı. O yoğun bir koşturmadaydı. Diğer ağabeyimiz ölmüştü ve babamız da yoktu malum… Babam ben iki yaşındayken vefat etmiş. Biz iki erkek kardeştik, yaşımız çok gençti ablalarım ise evlenmişlerdi. Sonrasında annem de İstanbul'a taşınma kararı aldı ve buraya geldik.

Siz aile fertlerine göre daha açık tenlisiniz. Gözleriniz de renkli…
Evet. Babamı birkaç fotoğrafta gördüm, gözlerim ona çok benziyor. İbrahim bey (Tatlıses) bana baktığında "babamı hatırlıyorum" der. Kız kardeşlerimin de gözleri yeşildir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.