banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Hilvanlı kadınlar çok başarılı

Hilvan Belediyesinin başvurusu sonucu Japonya Büyükelçiliğince 106 bin dolar hibeyle desteklenen proje 2012 Mayıs ayında faaliyete girmişti.

Önceki gün Hilvan’da bulunan Japon Büyükelçiliği temsilcisi Tuğçe Türkmen, Çok Amaçlı Toplum Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yetkililerden geniş bilgiler alan temsilci yapılanların beklentilerin çok üstünde olduğunu söyledi.


Hilvan Belediye Başkanlığını ziyaret eden Japonya Büyükelçiliği temsilcisi Türkmen’e Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık tarafından yöresel kahve takımı hediye edildi.

Hilvan’da yaptığı incelemelere değinen Türkmen “ ÇATOM’daki yoğunluk beni çok sevindirdi. İlk başta uygulanan projenin beklentilerimizden daha çok güzel olmuş” dedi. Türkmen çalışmalarından dolayı yetkililere teşekkür etti.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan halkı adına Japonya Hükümetine ve Büyükelçiliğine teşekkür ederim dedi.


Eğitim merkezinde bilgisayar, kuaför, okuma yazma ile biçki dikiş kurslarının yanında bir de kursiyerin çocuklarını bırakabileceği çocuk eğitim salonu bulunuyor. Eğitim merkezi ilk 6 ayda çeşitli dallarda olmak üzere toplam 359 kursiyer meslek sahibi oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.