banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Esnaftan Urfaspor Yönetimine Destek!


Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun “Şanlıurfaspor kurulduğu günden bu yana parasal anlamda en zor günlerini son altı ay içinde yaşadı. Fakat kentteki birlik ve beraberlik, ilin başta Sayın Valimiz Celalalettin Güvenç Belediye Başkanımız Ahmet Fakıbaba, İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Likoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Şanlıurfa Milletvekillerimiz ve ilimizin çok değerli Sivil toplum kuruluşlarının başkanları, taraftar gurupları ve Sarı - yeşile gönül vermiş saygıdeğer hemşehrilerim ve en önemlisi Milletvekilimiz olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik’in büyük özverisi ve gayreti sayesinde Şanlıurfapor geçmişte sıkıntılar yaşayıp bu gün 3. ligde mücadele eden bir Diyarbakırspor olmamıştır” dedi.


Bakkallar ve Bayiler Odası olarak kısa zamanda kenetlenerek takımımızı toparlayan, şehirdeki puslu havayı kaldırıp karnavala çeviren boş stadları dolduran yediden 77’ ye (takıma nasıl sahip çıkılır?) bunu gösteren tüm Şanlıurfaspor’a gönül verenlere bir kez daha teşekkür ediyor bu karnavalın Süper lige çıkmakla sonuçlanmasını arzu ediyoruz. Ayrıca Bakkallar ve Bayiler Odası olarak Başkan Fethi Şimşek ve ekibine başarılar dileyerek bizlerin de takımımızın yanında bir nefer olarak çalışacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz” dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.