banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Eğilmez; Süleymaniye, Buhara ve Selçuklu Mahallelerine tapu
AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve Belediye meclis üyeleri, Süleymaniye, Buhara ve Selçuklu Mahallelerine verilecek olan tapulardan dolayı mahalle muhtarlarını ziyaret ederek bilgilendirdiler.



AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan yardımcısı M. Uryan Arusoğlu, İl Yönetiminden Mehmet Eriten, Sedat Dülger, Belediye meclis üyeleri AK Parti grup başkanı Adil Saraç, Mehmet Moğol, Tayfun Şelli, Mehmet Polat ve Hümeyit Bilbay’dan oluşan heyet, Süleymaniye mahallesinde Muhtar Hasan Kaya ve kalabalık bir heyetle buluştu.



Burada Süleymaniyelileri bilgilendiren Başkan Av. Yusuf Eğilmez, Buhara Mahallesine geçti. Buhara Mahalle Muhtarı Fethi Durmaz ve mahalleliyi ziyaret eden AK Parti heyeti, son olarak Selçuklu Mahallesine geçerek Muhtar Mahmut Görgülü ve Selçuklu Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek bilgilendirdiler.



Yıllardır tapu alamayan 3 mahalle ile ilgili yaptıkları çalışmaların sonuçlarını aldıklarını belirten Başkan Eğilmez; “Şanlıurfa Belediye Meclisinde bulunan 23 arkadaşımız, Şanlıurfa’nın en büyük problemlerinde biri için çok gayret gösterdiler. Şimdilik Süleymaniye, Buhara ve Selçuklu mahallelerine tapular verilecek. Bundan sonra diğer mahallelerimizle için çalışmalar başlayacak” dedi.



Şanlıurfa Belediye Meclisindeki çalışmalara AK Parti olarak katkılar sunduklarını ve yapılan her olumlu çalışmanın AK Partili üyelerin oylarıyla kabul edildiğini söyleyen İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Yine benzer bir çalışma ile şehrimizin en büyük problemlerinden olan tapuları 3 mahallemize AK Partili arkadaşlarımın olumlu katkıları ve çalışmaları ile verilecek. Belediye bu mahallelere 2 kat imar veriyor. Bundan sonra bu mahallemizde ikamet eden Şanlıurfalılar kendi evlerine artık resmen kavuşacaklar” dedi.



AK Parti Şanlıurfa Belediye Meclisi Grup Başkanı Adil Saraç ise benzeri bir uygulamanın Karşıyaka Mahallesinde yapıldığını hatırlatarak; “Belediyeden alelacele geçen o yasa bir çok sorunu beraberinde getirdi. Şimdi biz olası sorunları haledip meclisten geçireceğiz. Böylece Süleymaniye, Buhara ve Selçuklu’da oturan kardeşlerimize tapularını vereceğiz” dedi.



Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Hasan Kaya, Buhara Mahallesi Muhtarı Fethi Durmaz, Selçuklu Mahallesi Muhtarı Mahmut Görgülü ve mahalle sakinleri AK Parti heyetine teşekkür ederek; “AK Partinin çalışmaları ve hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yıllardır bizim için sorun olan tapularımızı AK Parti çalışmaları sayesinde alacağız. Gayretleri ve özverili çalışmalarından dolayı AK Partiye teşekkür ediyoruz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.