banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

İmamlar meydanlara iniyor

 

Yarın 10.00’da Türkiye’deki diğer illerle eş zamanlı Adana 5 Ocak Meydanı’nda gerçekleştirecek kitlesel basın açıklaması hakkında bilgi veren Diyanet-Sen Adana Şube Başkanı Veysel Akkoç, şer güçler tarafından hedef haline getirilen Diyanet’e sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Diyanet’in dini alanlarda yaptığı faaliyetlerin bazı kesimlerce engellenmek istendiğine dikkat çeken Akkoç, “Dünya ve ümmet coğrafyası için olmazsa olmaz olan kurumumuza bugün sahip çıkma vaktidir. Diyanet bu ümmet coğrafyası için bir umuttur. Bu umut biterse dünya coğrafyasındaki mazlumlar çaresizliğe itilir. Vicdan yoksunu, inanç yoksunu bir millet olmaya doğru adım adım kayarız.” dedi.

Geçmişte ezan ve Kur’an’ın yasaklandığı günleri hatırlatan Akkoç, “Dillerinden kin dökülenlerin Diyanet’e dair bir cümle daha kurmalarına izin vermemeliyiz. Bu sebeple yarın insanlık için, Ümmet coğrafyası için, bütün mazlumlar için “Diyanetine Sahip Çık” eyleminde buluşmak istiyoruz. Bütün Müslümanlar davetlidir.” diye konuştu. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.