banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

Dinçer Çekmez hayatını kaybetti

Ölüm haberi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları resmi sitesinde "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, emekli sanatçısı Dinçer Çekmez'i yitirmenin üzüntüsünü yaşıyor." diye duyuruldu.

'O KADAR!' NARASI DİLDEN DİLE YAYILDI

Oyuncu Dinçer Çekmez özellikle Kemal Sunal'la birlikte oynadığı Şark Bülbülü, Tarzan Rıfkı, İnek Şaban, Şaban Askerde, Süt Kardeşler, Şabanoğlu Şaban, Atla Gel Şaban gibi film ve TV dizilerinde aldığı rollerle, filmlerde kullandığı kültleşmiş replikleriyle ("O kadar!" ve "Mazlum'u getirin bana!" gibi) ve "Kadırgalı Eşref" adlı bir kabadayıyı oynadığı Şabanoğlu Şaban filminde attığı 'Şabannnn' nârâlarıyla bir döneme damgasını vurmuştu.

Anahtar Kelimeler:
öldüDinçer Çekmez
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.