banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Cinemaximum Şanlıurfa’da Çocukları Sinema ile Tanıştırdı

“Herkes İçin Sinema” mottosuyla sinema izleme kültürünü Türkiye’nin her köşesine yaymak için çalışan CGV Mars Entertainment Group, bu çerçevede hayata geçirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projesi “İlk Sinema Biletim” kapsamında bu kez Şanlıurfalı öğrencileri Cinemaximum Şanlıurfa Piazza’da misafir etti. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, çoğu ilk kez sinemayla tanışan 7-13 yaş arası 200 çocuk Karlar Kraliçesi 4: Sihirli Ayna adlı filmi keyifle izledi.

Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına “Herkes için Sinema” mottosu ile yön veren CGV Mars Entertainment Group, sinemaya gitme ve film izleme kültürünün genç kuşaklarda yeşermesine katkı sağlamak için hayata geçirdiği “İlk Sinema Biletim” projesine Şanlıurfa ile devam ediyor. Bu çerçevede 26 Mart’ta Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliğiyle Cinemaximum Şanlıurfa Piazza’da özel bir gösterim gerçekleştirildi. Hiç sinemaya gitmemiş ya da ekonomik dezavantajlar sebebiyle çok kısıtlı sinema deneyimi olan çocukları beyazperdeyle tanıştırmak hedefiyle gerçekleştirilen bu özel gösterimde, 7-13 yaş arasındaki 200 çocuk, Karlar Kraliçesi 4: Sihirli Ayna filmini patlamış mısır ikramı eşliğinde seyrederek ilk sinema deneyimini yaşadı.

“İlk Sinema Biletim” projesiyle çocukların sosyalleşmesinde, toplumla diyaloglarının güçlenmesinde, hayal güçlerinin ve sanatsal bakış açılarının gelişmesinde önemli rol oynayan sinema kültürünün, genç kuşaklarda yeşermesine katkıda bulunmayı amaçlayan CGV Mars Entertainment Group, Van ve Şanlıurfa’nın ardından özel gösterimlere Çorum ve Kahramanmaraş’la devam edecek. CGV Mars Entertainment Group, geçen yıl “İlk Sinema Biletim” projesi kapsamında Bingöl, Adıyaman, Gaziantep, Ankara ve İstanbul’da 7-15 yaş arası çocukları Cinemaximum’larda konuk etmişti.

CGV Mars Entertainment Group Hakkında:
2016 yılında CJ Güney Kore’nin en büyük multiplex sinema zinciri bünyesine katılan CGV Mars Entertainment Group, Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. 4DX, Starium, ScreenX, IMAX gibi gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye ile ilk buluşturan şirket olan CGV Mars Entertainment Group, konforlu, özelleştirilmiş koltuklarının yer aldığı Gold Class ve Tempur salonları ile de farkını ortaya koymaktadır. Cinemaximum salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren CGV Mars Entertainment Group, sunduğu avantajlı kampanyalar ve CGV Cinema Club ile sinema keyfini herkesle buluşturmayı hedeflemektedir. CGV Mars Entertainment Group Türkiye genelinde 909 salonu ve 122.316 koltuk sayısı ile Türk filmseverlere hizmet sunmaktadır.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.