banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

İbrahim Tatlıses Gururla söyledi: İyi ki Urfalıyım

96 yıl önce Kurtuluş Savaşı sırasında verdiği destansı mücadeleyle büyük kahramanlık gösteren Şanlıurfa'ya verilen istiklal madalyası ile ilgili açıklama yapan Sanatçı İbrahim tatlıses, "İyi ki Urfalıyım" dedi.

 "DEVTET BÜYÜKLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM"

Bugün İstiklal madalyası alan Şanlıurfa'yı bir Urfa'lı olarak çok gurur duyduğunu söyleyen Tatlıses, "devlet büyüklerimize memleketimi şereflendirerek, bugünü unutulmaz kıldıkları için kendi adıma teşekkür ediyor" dedi.

"İYİ Kİ URFALIYIM"
Sosyal medya hesabından açıklama yapan İbrahim tatlıses şunları söyledi:

"Bugün memleketim Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü... 96 yıl önce Kurtuluş Savaşı sırasında verdiği destansı mücadeleyle büyük kahramanlık gösteren Şanlıurfa'ma bugün İstiklal Madalyası verilecek, bu onuru ve gururu yanınızda bulunarak yaşayamasamda; yıllardır memleketimi en iyi şekilde temsil etmeye çalışan bir Urfa'lı olarak çok gururluyum. Sayın devlet büyüklerimize memleketimi şereflendirerek, bugünü unutulmaz kıldıkları için kendi adıma teşekkür ediyor, Sayın Cumhurbaşkanı'mıza, Başbakan'ımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve hemşehrilerime saygılarımızı sunuyorum. İyi ki Urfalıyım..."

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.