banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Bir ünite kan 3 kişinin hayatını kurtarır


Ziyaret sırasında konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Ertuğrul Yıldız Bir ünite kanın 3 kişinin hayatını kurtarabileceğini  ve insanların kan bağışında teveccühte bulunmalarının çok anlamlı olduğunu ifade ederek, ''sağlıklı her insanın ortalama 3-4 ayda bir kan vermesinin sağlık açısından çok önemlidir. Kan bağışı ihtiyacı olan insanlara yardım etmek bizim görevimizdir. Bizde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her türlü destek vermeye hazırız.   Biliyoruz ki kan veren sıhhat bulur. Bir damla kanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.Ayrıca Kızılay'a yapmış olduğu çalışmalarından dolayı da başarılar diliyorum.” dedi.
Türk Kızılay’ı Şanlıurfa Şube Başkanı Ahmet Elçi yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Türk Kızılay`ı son 5 yılda büyük atılımlar yaparak Uluslar arası yardım kuruluşları içerisinde ilk 5`te yer aldı. İnsani yardımlar anlamında ise 54 ülke arasında ise birinci sırada yer almaktadır. Doğal afetlerdeki yardımları ile tüm dünya genelinde insanlık adın çalışmaları sürüyor. Ayrıca Kızılay Ülkemizdeki kan bağışı alımı yapan ve bunu tek elden hastaneler ulaştıran bir kuruluş. Ayrıca yapmış olduğunuz ziyaret bizi memnun etmiştir.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Kızılay Şanlıurfa Şubesine üye olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ve Şube Müdürü Murat Önen'e, Şanlıurfa Kızılay Şube Müdürü Ahmet Elçi tarafından rozetleri takıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.