banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Bilek Federasyon Başkanından, Yavuz'a teşekkür plaketi

Türkiye Vücut Geliştirme federasyonu Bilek Güreşi Genel Başkan Yardımcısı Sait Akdağ, Urfalı sporculara maddi ve manevi destek sağlayan İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz'a plaket verdi.

 

Brezilya'da yapılan Dünya Şampiyonası başta olmak üzere, Polonya'da gerçekleşen Avrupa ve Türkiye'deki turnuvalarda Şanlıurfa'yı  temsil eden sporcuların aldıkları başarıların da pay sahibi olan Şanlıurfa İl Özel idaresi ve İl Genel Meclisine katkılarından dolayı Türkiye Vücut Geliştirme federasyonu Bilek Güreşi Genel Başkan Yardımcısı Sait Akdağ, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz'a bir plaket verdi. İl Genel Meclis Üyesi Necmettin Sağlam'ında katıldığı tören Doğa Mangal'da gerçekleşti.
Dünya, Avrupa ve Türkiye'de yapılan turnuvalarda büyük başarı elde eden sporculara destek sağladıklarından dolayı mahçup olmadıklarını ifade eden İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz,' Urfa'da sporun her türlü faaliyetine destek veriyoruz, Türkiye Vücut Geliştirme federasyonu Bilek Güreşi Genel Başkan Yardımcısı Sait Akdağ kardeşimiz, maddi destek bizlerden istediler, İl özel idaresinin katkıları ile 5 sporcumuz derece yaparak madalya kazandılar. Brezilya'da yapılan Dünya Şampiyonasında M.Ali Üzül kardeşimiz Dünya 3.sü oldu. diğer sporcularımızda Urfa'nın ismini Dünya'ya tanıttılar. emeği geçen herkesi kutluyorum, Meclis üyelerimiz adına bu plaketi alıyorum'dedi.
Türkiye Vücut Geliştirme federasyonu Bilek Güreşi Genel Başkan Yardımcısı Sait Akdağ ise yaptığı konuşmada' Urfa'da çok sayıda sporcuya destek olan İl özel idaresine ve ve İl Genel Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum'dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.