banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Oya Aydoğan vefat etti

Boğazına takılan patatesi çıkartmak isterken aort damarı yırtılan ve kaldırıldığı hastanede 12 saat süren ameliyat geçiren Oya Aydoğan o günden bu yana uyutuluyordu.

Sanatçının pazar sabahı saat saat 07:15 sularında hayatını kaybettiği belirtildi.

OYA AYDOĞAN KİMDİR?

Ortaokulu zamanının Fransız kız ortaokulu olan St. Pulchérie'de okudu. Liseye de St. Michel'de devam etmiştir. Beyazperdeye 1976 yılında giren Aydoğan, 80'li yıllarda sahnelerde de boy göstermiştir. 1989 doğumlu Gurur Aydoğdu isimli bir erkek çocuk annesidir.

8 Mayıs 2016 günü yemek yerken boğazına takılan yemeği çıkartmak isterken fazla zorlayan Aydoğan'ın Aort damarı yırtılmıştır. 12 saat süren ameliyata ve yoğun bakıma kaldıran sanatçının hastane yetkililerince durumunun kritik olduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğunu bildirildi

Anahtar Kelimeler:
öldüOya Aydoğan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.