banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Mehmet Ekinci Yılın Belediye Başkanı Seçildi

Ankara Şanlıurfalılar Derneği Tarafından düzenlenen 2015 yılı 'Yılın En'leri' ve Ankara'da okuyan Şanlıurfalı öğrencilere burs dağıtımı gecesinde Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci 2015' yılının En başarılı belediye başkanı seçildi.

ŞANDER tarafından düzenlenen ödül gecesini Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba, İbrahim Halil Yıldız, Kemalettin Yılmaztekin, Mehmet Ali Cevheri, Mehmet Akyürek, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ile Ankara'da yaşayan çok sayıda Şanlıurfalı katıldı.

2015 yılının en başarılı belediye başkanı seçilen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Ödülünü ŞANDER Başkanı Mahmut Nimetoğlu'nun elinden aldı. Başkan Ekinci, ödül töreninde yaptığı konuşmada ödülü Tüm Eyyübiyeli Hemşerileri adına aldığını belirterek 'Bu ödül bizi yapacağımız hizmetler noktasında daha da sorumluluk sahibi yapıyor.

İnşallah sizlerinde verdiği bu destekle Eyyübiyemizi en iyi noktalara getirme adına elimizden gelen her şeyi yapacağız' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.