banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Akçakale'de Kaçak Elektrik kullananlara Şafak Baskını

Edinilen bilgilere göre bu sabah erken saatlerde Şanlıurfa Jandarması ve çevik kuvvet ekleriyle birlikte ilçede kaçak elektrik kullanana yaklaşık 20 köye baskın düzenlendi.

baskına Urfa dışından Gaziantep Mardin ve Diyarbakır'dan da çevik kuvvet ekipleri katıldı.

Edinilen bilgilere göre baskın sırasında bir çok kuyu mühürlendi ve kaçak kullanan kuyu sahiplerine 200 bin TL'ye kadar para cezası verildiği iddia edildi.

Daha önce Kaçak elektrik konusuda açıklamalarda bulunan Şanlıurfa  Valisi Celalettin Güvenç, "14 Marttan bu yana kaçak elektrik sorununu Jandarma eliyle değil de abonelik yöntemiyle çözmek istediklerini bunun için taraflarca birçok kez toplantı yaptıklarını söyledi. Vali Güvenç; sadece Akçakale’de 820 tane kaçak kuyu göründüğünü, tüm çabalara ve ilgili kurumları 24 saat açık tutmalarına rağmen Akçakale’den sadece 92 kuyunun abonelik yaptır" demişti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.