banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

63 Urfaspor Derneği Spor Müdürünü Ziyaret etti





63 Urfaspor taraftarlar derneği başkanı Ali Çiçek ikinci başkan Halil Aslan ve beraberindeki heyet ile bir süre sohbet eden Yıldız taraftarlar derneğinin sorunlarını ve isteklerini dinledi. Kendisinin de uzun süre futbolculuk yaptığını belirten Yıldız sözlerine şöyle devam etti ;

Bende uzun süre futbolculuk yaptım ve şimdi sıra Şanlıurfaspor’a ve Şanlıurfalı ya hizmet etmekte. Çok kısa süre Şanlıurfa’nın her yerini gezdiğini ve sorunlarını tespit yavaş yavaş tespit ettiğini belirtti.

Taraftarlar derneği başkanı Ali Çiçek ise yeni GSİM’den şunları istedi; Biz her maça gelirken davul,bayrak ve forma getiriyoruz bunları her maça gelirken getirmek zor bu yüzden 63 Urfaspor taraftarlar derneği için Gap Arena Stadyumundan özel bir oda istiyoruz dedi. Ali Çiçek’in bu nazik isteğini geri çevirmeyen Yıldız konu ile ilgili hemen çalışma başlattı.



63 Urfaspor taraftarlar dernek başkanı Ali Çiçek yeni GSİM ne Şanlıurfaspor atkısı hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.