banner2

Hamd Alemlerin Rabbi olan Allah'a dır. Salatu selam serveri kainat Muhammed Mustafa (SAV)me alu Ashabına olsun.
Dünya imtihanı çok çetindir. Azgınlaşan kavimleri, halk eden Rabb bazen imtihan eder. Azgınlığmızdan olacak ki, iki buçuk yıldan beridir kutsal beldeler bile Müslümanlara kapalıydı.
Mahallemizde ki Camide aynı durumdaydı.Şükürler olsun. Allah'ın inayeti ile kapanan kapılar açıldı. Ne kadar süküretsek azdır. Kutsal yolculuk başladı. Ilimizde Hac Umre Organizasyon işlerini yapan çok şirket var. Mevla tüm kardeşlerimizin işini rast getirsin. Huzurumuzu kaçırmasın.
2022 Yılı Hac kafilelerini 27 Haziranı 28 Hazirana bağlayan gece 2 Uçakla uğurladık. Bu yolculuk birinci uçak 02 de ikinci uçak 05,20 de Mekkeye direk uçtular. Yolları açık olsun. Hac ibadetleri mebrur olsun.
Yıllardır Hac Umrede öncü olan insana değer vermeyi ibadet sayan, her yıl binlerce insanin kutsal yolculuğunda emek veren TUR CENTER HAC UMTE OR ORGANİZASYONU Ş.Urfa şubesinin fedakar kadrosu Hacıları uğurlamada tam kadro iş başındaydı.
BAŞTATUR CENRER HAC ORGANİZASYONU Sahibi, MustafaYETKİN Başkanlığında Şirketin Dini  rehberi Emekli Din görevlisi Mehmet CENGİZ Eme ktar Halef Çidamal, Emekli Din görevlisi Mahmut İLDOĞUR, Salih TOKMAK Emekli imam-Hatip Halil YILAN, Diyanet Din görevlileri Mehmet ERTEN, Ahmet İNCİ GÖZ. iki uçaktaki Hacılar;TUR CENTER DİYANET,EYVAN, ALKIŞ Turizm hacılarıydı. Bir aksilik olmazsa 25
 Temmuz'da ayni uçaklar direk Medineden Şanlıurfa ya dönecekler. Peygamberler Diyarı Ş.Urfadan Peygamberler makamlarına vasıl olacak ilimiz Hacılarına hayırlı yolculuklar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.