banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Yeşilay Bozova'da Resim Sergisi Açtı

Bozova Atatürk barajı Çok programli Anadolu lisesi konferans salonunda düzenlenen yeşil hayat 4. resim çalıştayı sergisine İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer,Yeşilay şube Başkanı Muharrem Çelik, resim bölümü öğretim görevlisi Necla Tosmur ressam şair Remzi kara, ilçe şube müdürleri, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Açılışta şube başkanı Muharrem Çelik Yeşilay'ın çalışmaları geldiği noktayı anlatarak sanatla gençlerin motivasyonel ve aktif zaman geçirmesi için 4 yıl önce kültür-sanat Komisyonu Başkanı Necla Tosmur öncülüğünde  yeşil hayat çalıştayları nın gerçekleştirdiğini söyleyerek Yeşilay'a katkılarından dolayı Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayip Erdoğana  ve ailesine Yeşilay  Genel Baskanı Prof.Dr Mücahit Öztürk'e ve Genel Merkez yöneticilerine   Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'e  İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer'e  destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Yeşilay şube  Kültür-sanat Komisyonu Başkanı Necla Tosmur'da gençlerin başı boş kalmamaları için  onlara fırsatlar vererek içindeki cevheri keşfetme adına   bu çalışmaları yürüttüğünü söyledi. Milli Müdürü İsmail Yapıcıer'de bu çok anlamlı ve önemli çalışmadan dolayı Yeşilay şube başkanı Muharrem Çelik'e   kültür sanat Komisyon Başkanı Necla Tosmur'a, Atatürk barajı lise müdürü Sait Boybay'a ve okul öğretmenlerine teşekkür ederek  bu çalışmayı Milli eğitim ve Yeşilay adına manidar olarak bulduğunu  söyledi. Milli eğitim müdürü  her zaman Yeşilay ile beraber olacağını, Yeşilay çalışmalarını destekleyeceğini söyledi. Açılış öncesi  ressam Muharrem Çelik çalıştayda Göbeklitepe başak adlı tablosunu Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer'e  hediye etti. Daha sonra da topluca sergi kurdelasını keserek açılışı yaptılar. Sergide 20 yağlıboya ve akrilik tekniğinde oluşan eser yer almaktadır. Eserlerde Göbeklitepe figürü  daha çok dikkat çekti. Bu sergi  Mart ayında yüzüncüyıl Yeşilay kutlama programı çerçevesinde Urfa merkezde de sergileneceği söylendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.