banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Yeşil Eller el ele Yeşil Eller tuale

Yeşilay Şanlıurfa Şubesinden Yeşil Eller el ele Yeşil Eller tuale çalışması coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Kültür Sanat Komisyonu tarafından düzenlenen faaliyete yoğun ilgi oldu.Faaliyet Atatürk bulvarı Yeşilay şube binasının önünde gercekleşti.

Kültür-Sanat Komisyon Başkanı Harran Üniversitesi öğretim görevlisi ressam Nejla Tosmur yaptığı açıklamada amacımız gençlerimizi ve çocuklarımızı sanatla tanıştırıp aktif zaman geçirmelerini öğretmekdir bunun icin  bu calışmayı gerçekleştirdik. Böylece sanatla uğraşan gençler ve çocuklar yanlış ortamlarda da uzak durmuş olurlar diyerek Şube başkanı Muharrem Çelik'e ve yeşilay yönetimine faaliyete verdiği destekten dolayi  teşekkür etti. Faaliyette Yeşilay Şanlıurfa Şube başkanı Muharrem Çelik ve yeşilay üyeler aileler gönüller ve yolda geçen vatandaş da katıldı.

Şube Başkanı Muharrem Çelik' de gençlere Yeşilayı anlatıp desteklerinden dolayı başta Valimiz Abdullah Erin ,  il yöneticilerimize  Milli eğitim müdürümüze yeşilay genel başkan genel merkezimize kültür sanat komisyon başkanı ve üyelerine faaliyete katılan herkese teşekkür etti. Çalışma sonrasında gençlerin elini bastığı 200 metrelik boyalı kumaşı kaldırıp iyi ki yeşilay var diye slogan atıldı. Etkinlik esnasında yeşilay sıtantıda açıldı vatandaşlarla broşürler ve yeşilay ürünleri dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.