banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Yahya Kemal Beyatlı'dan Kutlu Doğum Pilavı


Okul bahçesinde düzenlenen 2000 Kişili Kutlu Doğum Haftası pilavı programına İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları, Şube Müdürleri, Okul Müdürü İbrahim Halil Çıgın,  veliler öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Günün anlam ve önemini belirten bir konuşmayı Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Halil Çigın yaptı.


Çıgın “Hz. Peygamberi sevmek demek onun insanlığın huzur ve mutluluğu için yaptığı çağrıyı güncelleştirerek hayatımıza yansıtmak, ahlakını ve çizgisini davranışlarımızın mihveri ve rehberi yapabilmektir. Bu sebeple geleceğimizi emanet edebileceğimiz çocuklarımıza ve gençlerimize onun ahlakını onun bizlere bıraktığı değerleri iyi anlatmalıyız. Çocuklarımızın kalbine peygamberimizin sevgisini iyi örneklerle nakşetmeliyiz ki bu sevgi onu daha iyi tanımaya ve anlamaya kapı aralasın. Sevgili Peygamberimizi daha yakından tanımamıza vesile olacağı düşüncesiyle Kutlu Doğum Haftası'nın milletimize İslam Alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini yüce Allahtan niyaz eder hepinize saygılar sunarım" dedi.
Okul Müdürü İbrahim Halil Çıgın konuşmasının ardından öğrenciler tarafından okunan şiirler ile ilahiler katılımcılara duygulu anlar yaşattı.  
İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri 2000 kişilik Kutlu Doğum Pilavı, Tatlı ve Şerbet dağıtımı yaptıktan sonra program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.