banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Veysel Polat'a 2 Ödül Birden Verildi

Merkezi Ankara'da bulunan Şanlıurfa Platformu ve Şanlıurfa Gönüllüleri Derneğinin geleneksel olarak düzenlenen  "Mesleğinde En İyiler Ödül Töreni"nda bu yıl GAP Gündemi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat'a iki ödül birden verdil..

Ankara'da düzenlenen ödül töreni gecesinde çdülünü Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat'ın elinden alan Veysel Polat, "Ankara'da Urfa Platformu ve Şanlıurfa Gönüllüleri Derneği'nin "Mesleğinde En İyiler Ödülü" gecesine katıldık. Ödülümüzü Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat takdim etti. Haliliye Belediyesi olarak, Göbeklitepe'nin tanıtımına katkılarımızdan dolayı ikinci bir plaket daha verdiler. Dernek başkanı Habib Çadırcı'nın şahsında, etkinlikte emeği geçen tüm dostlara teşekkür ederim.Urfa için buluşmak güzeldi. Daim olsun." dedi.

BU YIL 29 KİŞİYE ÖDÜL VERİLDİ

Şanlıurfa'da  mesleki faaliyetleri sırasında katkı sağlayan, alanında "en iyi" 29 kişiyi bu yıl ödüle değer görüldüler.

Ödül törenine ev sahipliği yapan dernek başkanı Habibi Çadırcı, şunları kaydetti:
"İş, siyaset, sağlık, hukuk, sanat, spor, medya gibi birçok alanda faaliyet gösteren mesleğinin öncülerini bir araya getirdik. Seçici kurulumuz ödül alacak isimleri belirlemede bir hayli zorlandı. Amacımız kurumları yarıştırmak değil, mesleğine emeğiyle gönül vermiş değerleri bir araya getirmekti çünkü insan hayatında haklı övgünün ve takdirin gücü büyüktür. Umarım başarılı olmuşuzdur."
 
Şanlıurfa, GAP'ın merkezi
Eski bakanlardan Murat Başesgioğlu da aziz vatanın kadim şehirlerinden biri olan Şanlıurfa'nın aynı zamanda Türkiye'nin kalkınması ve gelişme hamlesine katkı sağlayacak GAP'ın da merkezinde yer aldığını dile getirdi.
Kadim şehirlerden biri olan Şanlıurfa'yla ilgili herkesin güzel duyguları ve anıları olduğunu ifade eden Başesgioğlu, "Şanlıurfa Platformu, bu ödül törenini düzenlemekle büyük bir kadirşinaslık yapmış. Her biri kendi alanında emeğiyle, alın teriyle ödül almaya hak kazanan farklı meslek gruplarından birçok kişiyi bir araya getirmişler. Hepsini tebrik ediyor, mesleklerinin bundan sonraki bölümünde de başarılar diliyorum." dedi.
 
Sanatçı Ahmet Özhan da Şanlıurfa doğumlu olmaktan yaşamı boyunca mutluluk ve onur duyduğunu vurgulayarak, kentte her yıl aynı dönemde dünya çapında bir "Sabır Haftası" etkinliği düzenlenmesi önerisinde bulundu.
 
Ödül alanlar
Bu yıl Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, RTÜK eski başkanı Zahid Akman, Hukukçu Prof. Dr. Ahmet Kılıçoğlu, TRT Haber Kanalı Haber Koordinatörü Mehmet Yeşilkaya, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Halterci Halil Mutlu, Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu Şefi Necmi Kıran, Akademisyen, psikolog ve yazar Prof. Dr. Üstün Dökmen, Doç. Dr. Ebru Akın, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Gündem Ötesi Programının sunucusu Pelin Çift gibi mesleğinde fark yaratan 29 kişiye ödülleri eski bakanlardan Murat Başesgioğlu ve CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, eski Şanlıurfa Valisi ve milletvekili Ziyaeddin Akbulut'tan aldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.