banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Vekil Özcan Başkan Bayık’ı Ziyaret Etti

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Hilvan’a gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile bir araya gelerek ilçede hayata geçecek yeni projeler, çiftçi sorunları ve gündemde yaşanan gelişmeler hakkında istişarede bulundu.
Hilvan Belediyesine gerçekleştirmiş olduğu ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan; “Her fırsatta olduğu olduğu gibi bugünde Şanlıurfa’mızın güzel ilçelerinden biri olan Hilvan’ı ziyaretimizde Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık ile bir araya gelip ilçemizin kalkınması için hayata geçecek yeni yatırımlar hakkında istişarede bulunduk. Başkanımız çok tecrübeli ve başarılı bir başkan. Göreve geldiği günden bu yana ilçenin kalkınması için çok güzel hizmetlerde bulunmuş. Ve ilçe halkının daha iyi şartlarda yaşamasını sağlayacak çok güzel projeleri var. İlçenin kalkınması için planlanmış bu güzel projelerin yakın takipçisi, yardımcısı ve destekçisi olacağız. Başkanımıza bugünkü ziyaretimizde göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan'ın ziyaretleri ile ilgi açıklamada bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; “Milletvekilimiz Sayın Halil Özcan’ın değerli ziyaretlerinde ilçemizde hayata geçireceğimiz yatırımları ve bölgesel kalkınmaya yönelik olarak daha çok üretici çiftçilerimizin faydalanacağı tarımsal sulama projesinin bir an evvel hayata geçmesi hususunda taleplerimizi kendisine ilettik. Sayın vekilimizde bu taleplerimizin takipçisi ve destekçisi olacağına dair söz verdi. Her fırsatta ilçemizi ziyaret ederek sorunlarımızla birebir ilgilenen ve ilçemizin kalkınması için hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Halil Özcan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.