banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Vali Küçük: Hz. İbrahim Çorba Evi'de İncelemelerde bulundu

 

Günde ortalama bin 200 kişiye sabah saatlerinde sıcak çorba dağıtılan çorba evindeki incelemeleri sırasında yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali İzzettin Küçük; “Hayırsever vatandaşlarımızın yaptıkları bağışlarla, Valilik koordinasyonunda burada hizmet veriyoruz. Verilen bu hizmet tüm Şanlıurfalıların eseridir. Yaptıkları bağışlarla bu hizmeti vermemizi sağlayan tüm hayırsever vatandaşlarımıza hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; daha sonra Dergah Camii avlusunda bulunan Şanlıurfa Tanıtım Merkezini ziyaret etti. Şanlıurfa’ya gelen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tanıtım merkezindeki incelemelerini ardından Vali İzzettin Küçük; bölgede oluşturulması planlanan Hüsn-ü Hat Müzesi için mevcut yerleri inceledi.

İncelemeleri sırasında Vali İzzettin Küçük’e Çevre Koruma Vakfı Müdürü Siracettin İlhan ve Şurkav Yönetim Kurulu Üyesi Bakır Canbaz eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.