banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Vali Abdullah Erin, Vatandaşları Dinledi

Vali Erin, Vatandaşları Dinledi

Koronavirüs pandemi sürecindeki kısıtlamalar nedeniyle uzun süre vatandaşlarla görüşmelerini telefon ve sosyal medya aracılığıyla yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, normalleşme sürecinin başlamasıyla halk günü buluşmalarına yeniden başladı.
Açık kapı politikasıyla makam kapılarını sürekli açık tutan Vali Erin, maske ve sosyal mesafe kurallarını uyguladığı makam odasında bugün çok sayıda vatandaşı ağırladı.
Valilik girişinde termal kameralarla ateş ölçümleri yapılan vatandaşlar, yine girişteki el dezenfektan ünitesini kullandıktan sonra makam odasına giriş yaptılar. Maske ve mesafe kurallarının uygulandığı makam odasında vatandaşları tek tek dinleyerek sorun ve taleplerini çözen Vali Erin’e vatandaşlar teşekkür ettiler. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.