banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

MİNİK ÖĞRENCİLERE ÖZEL GÖSTERİ

Uzman Pedegog'lar gözetiminde çocuklar için geliştirilen eğitici oyunlarda  çocuklar gönüllerince eğlenerek sanatsal ve kültürel gelişimlerini ücretsiz bir şekilde  tiyatro eşliğinde alma imkanı buldular.

Masal kahramanlarının başından geçen olayları mizahsal yönde anlatan oyunlar Akşemsettin ve Direkli ilk öğretim okullarında minik öğrencilerin yoğun ilgiyle karşılandı.

Büyükşehir Belediyesi tiyatro ekibi tarafından tarafından gerçekleştirilen oyunların çocuklar için hem zihinsel hemde sanatsal yönden olumlu bulan Anasınıfı öğretmeni Asuman Metin, "Büyükşehir Belediye'miz tarafından her hafta sergilenen oyunları gidip eğitici faaliyetlerini gördükten sonra Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle görüşerek öğrencilerimiz için oyun sergilenmesi talebinde bulunuştum. Bu gün ise Tiyatro ekibi arkadaşlarımız bu gün öğrencilerimiz için özel gösterimde bulunarak eğitimlerine katkı sağlamak için oyunlar sergiliyorlar. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.