banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

URSİAD Sohbet Konuğu Milletvekili Halil Özcan Oldu

Müslüm Aktürk'ün haberi / İSTANBUL
Geleceğin Şanlıurfa’sı için hayallerimiz başlığıyla URSİAD (Şanlıurfalı Sanayici ve İş Adamları Derneği) tarafından düzenlenen sohbet programına katılan TBMM Amiri Dr. Halil Özcan, geleceğe odaklanmak için geçmişken kurtulmak gerektiğini söyledi.
İstanbul Avcılar’daki URSİAD’ın Genel Merkezi’nde düzenlenen “Geleceğin Şanlıurfa’sı için hayallerimiz” sohbet programlarının bu ayki konuğu TBMM Amiri, Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan oldu. Kahvaltılı toplantının açılışında konuşan URSİAD Başkanı Ömer Bahçivan, Halil Azcan ve diğer konuklara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Amacımız Şanlıurfa’nın sesini İstanbul’da gür bir sesle çıkartmak ve İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalıların sorunlarına çareler üretmek olduğunu söyledi. Bu amaçla mücadele eden İstanbul’daki Şanlıurfa’yı temsil eden diğer STK’larla işbirliği içerisinde olacaklarını belirten Bahçivan, “Şanlıurfalı kadrolarımıza sahip çıkmamız ve yeni kadrolar oluşturmamız lazım. Bunun için birlikte hareket etmemiz ve gücümüzü kamuoyuna daha yüksek bir sesle iletmemiz gerektiğine inanıyoruz” dedi. 
Bu konuda Şanlıurfa milletvekillerinden destek istediklerini vurgulayan Ömer Bahçivan, düzenleyecekleri sohbet toplantılarına Şanlıurfalı diğer milletvekillerini de davet edeceklerini sözlerine ekledi.
GEÇMİŞE TAKILMAYALIM
Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM Amiri Dr.Halil Özcan da, Şanlıurfa ile Şanlıurfalılar ile ilgili sorunların takipçisi olacaklarını anlattı. Hemşehrilerinden geçmişe takılmamalarını isteyen Özcan, “Geçmişten kurtulmadığımız için geleceğe yönelik başarılı planlar yapma konusunda noksan kalıyoruz. Gelecek için dünden, geçmişte kalan sorunlardan kurtulmamız geleceğe dönmemiz lazım. Geçmişteki sorunları bitmesiyle ancak gelecek için hayal kurabiliriz. Aksi halde hep yerimizde saymış oluruz” diye konuştu.
Halil Özcan, toplantıda kendisine iletilen raporları önemseyeceğini ve takipçisi olacağını da ifade etti. 
Toplantıya soru, görüş ve önerileriyle diğer konuklar da katkı sundu.
UYSAD (Uluslararası Yazarlar, Sanatçılar ve Araştırmacı Gazeteciler Derneği) Başkanı ve URSİAD Koordinatörü Sıtkı Aloğlu’nun organize ettiği sohbet programına katılan isimler şöyle:
Eski Yozgat Valisi Suffa Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Yazıcı, Mutlu Yuva Derneği Genel Başkanı 22 ve 23. Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Müzaffer Gülyurt, Şanlıurfa Haliliye Eski Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Siber Güvenlik Fed Bşk.Muhammed Taha Gergerlioğlu, Mutlu Yuva Derneği Başkan Yardımcısı ve Suffa Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Tamer Göde, Mutlu Yuva Derneği Genel Müdürü Bilal Doğan ve İstanbul’da görev yapan bürokrat ve iş insanları iştirak ettiler.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.