banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Urfalıların Antalya’da sesleri gür çıkacak

SENA AKTÜRK / ANTALYA
Antalya’daki Şanlıurfalıları tek çatı altında toplamak amacıyla İş İnsanı Mehmet Uymaz tarafından bir süre önce başlatılan çalışmalarda sona gelindi. “Antalya Şanlıurfalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği” adı altında kurulacak oluşumla ilgili girişimlerin en kısa zamanda tamamlanacağı öğrenildi.
İş İnsanı Mehmet Uymaz, dernek kurma çalışmalarıyla ilgili açıklama yapmak üzere düzenlediği yemekli toplantıda gelişmelere ilişkin bilgi verdi. Ervan Urfa Sofrası’nda, yönetim kuruluna almak istediği hemşehrileriyle bir araya gelen Mehmet Uymaz, amaçlarının Şanlıurfalıları bir araya getirip yardımlaşmayı ve dayanışmayı sağlamak olduğunu söyledi. Söz konusu oluşumun sadece Antalya merkeziyle sınırlı kalmayacağına dikkat çeken Uymaz, Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar bütün ilçelerde temsilcilikleri olacağını söyledi. 
Siyasette, bürokraside daha etkin olabilmek, Antalya ve ilçelerinde yaşayan Şanlıurfalıların sorunlarına daha fazla çare bulabilmek için yola çıktıklarını belirten Uymaz, şunları söyledi:
“Her şeyden önce şunu belirtmek isterim ki; derneğimiz siyaset üstü olacak. Siyasetçilerle görüşeceğiz, onları ziyaret edeceğiz, davet edeceğiz ancak bütün siyasetçilere, partilere eşit mesafede bulunacağız. 
Birlik, beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Gazipaşa’dan Kaş’a kadar nerede bir hemşehrimizin sorunu varsa koşup yanında olacağız. Bundan böyle Antalya’da sesimizin daha gür çıkması için gayret edeceğiz. Yönetim kuruluna alacağımız hemşehrilerimin de benimle aynı görüşü paylaşarak hareket edeceğini inanıyorum. Daha önce yapılan hatalardan, yanlışlardan ders çıkartarak daha planlı, organize bir şekilde faaliyetlerde bulunup Allah’ın izniyle Şanlıurfa’yı Antalya bölgesinde en güzel şekilde temsil edeceğiz.” 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.