banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Urfa’da Yaşlılar Maaşını Evde Alabiliyorlar


Türkiye geneli Covid-19 nedeniyle dışarı çıkışları kısıtlanan 65 yaş üzeri vatandaşların evde maaş alımları için Şanlıurfa Valiliği harekete geçti.

Şanlıurfa Valiliği; 65 yaş üzeri ve kronik hastalığı bulunan, kendilerine yardımcı olacak yakınları bulunmayan vatandaşların PTT ve diğer kamu bankalarındaki maaş ödemelerinin, Kaymakamlıklar koordinesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu personeli tarafından adreslerinde elden ödenebileceğini duyurdu.
Koronavirüs tedbirleri uygulanmasına rağmen başta PTT olmak üzere farklı kamu bankalarından maaş ve çeşitli yardım ödemeleri alan, 65 yaş üzeri veya kronik rahatsızlığı bulunan, kendilerine yardımcı olacak yakınları da bulunmayan vatandaşların bu gibi ödemeleri, Vefa Sosyal Destek Grupları personeli aracılığıyla evlerinde elden ödenebilecek.
Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada, bu durumdaki vatandaşların 112’yi arayarak temel ihtiyaçlarının karşılanmasını talep edebilecekleri gibi, maaş ödemelerinin evlerinde yapılmasını da isteyebileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.