banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Urfa’da Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı Düzenlendi

İl Müftülüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünün AR-GE birimi arasında iş birliği düzenlenmişti. Okullarda  düzenlenen çalıştaylarla bağımlılıkla mücadele konuları ele alınıyor. Hilvan İlçesinde bulunan Şair Nabi Anadolu Lisesinde düzenlenen çalıştaya İl Müftüsü Ramazan Tolan, AR-GE üyesi eğitimci Muharrem Çelik ile öğrenciler katıldı. 

Alanında uzman PDR öğretmenleri tarafından öğrencilere, bağımlılıkla mücadele eğitimleri verildi. Uyuşturucu maddelerinin hayatları nasıl yok ettiği anlatıldı. İl Müftüsü Ramazan Tolan, öğrencilere iyi bir insan olmayı, tütün ve tütün mamullerinin zararlarını anlattı. 

AR-GE üyesi Muharrem Çelik ise, bilinçli teknoloji kullanımı madde ve alkol bağımlılığını konusunu işledi. Bağımlılıkla mücadelenin yollarını ve alınması gereken tedbirler, gerçekleştirilen sunumla anlatıldı. 

Eğitim sonrası öğrencilerden gelen fikirler ve öneriler rapor edildi. Çalışmaların il genelinde sürdürüleceği öğrenildi. Ortaya çıkan raporlar, yetkililerle paylaşılacak. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.